Păcănelele cu cea mai frumoasă coloană sonoră

0

S-au dus vremurile în care toate sloturile aveau aceeași muzică de carnaval, cu sunetul rolelor care se învârteau și al cascadelor de bani în cădere. Acum, când oamenii care joacă sloturi online pe bani reali, mai degrabă decât în cazinourile terestre, situația s-a schimbat destul de mult. Jucătorii au parte de melodii frumoase, compuse special pentru jocurile respective, astfel încât utilizatorii se bucură de o atmosferă extrem de relaxantă. Dacă nu ești fanul păcănelelor, poți oricând să-ți încerci norocul cu bilete Netbet loto gratis.

Am adunat câteva dintre cele mai bune titluri de sloturi care oferă nu doar șanse excelente pentru câștig, dar și coloane sonore captivante.

Age of Asgard

Acest slot bazat pe mitologia nordică are o coloană sonoră care creează o atmosferă epică, de epocă veche. Miturile nordice s-au bucurat de o creștere a popularității în ultimii ani, datorită unor filme precum Thor și Beowulf și Albă ca Zăpada și Huntsman: Winter’s War.

Slotul online Age of Asgard continuă să dezvolte tema violenței înghețate și a dușmanilor din această epocă, prin intermediul imaginilor și muzicii.

Simbolurile în formă de ruină de pe role sunt puse în evidență de ritmul percutant straniu. Îți poți imagina Sami nomade – triburile renilor – grupate în jurul unui incendiu din nordul îndepărtat. Aceștia se strâng împreună, nu pentru căldură, ci pentru protecție împotriva zeilor.

Când joci acest slot, vei vrea să folosești o pereche de căști; ritmul muzicii te va conduce în atmosfera mitică a jocului. De altfel, muzica nordică reflectă senzația vieții din tundra înghețată, unde întunericul domnește o mare parte a anului și unde vântul fluieră straniu prin pădurile de pini.

Acest slot este creată de Yggdrasil, o companie de jocuri de noroc aflată la topul creatorilor de jocuri pentru cazinouri. Yggdrasil folosește cei mai buni artiști digitali din întreaga lume pentru a pune împreună toate ingredientele pentru un joc admirabil.

The Final Countdown

Fanii popularului grup rock Europe vor fi încântați să afle că specialiștii de la Big Time Gaming au decis să își dedice cel mai recent produs unuia dintre cele mai mari hituri ale formației – The Final Countdown. Lansarea din 2019, jocul reprezintă continuarea slotului video Danger High Voltage, care este compus din șase role, patru rânduri și oferă 4.096 de modalități de a câștiga. Slotul The Final Countdown este plin de caracteristici suplimentare, inclusiv role de clonare, Wilds de clonare, care pot extinde până la simboluri 4 × 4 și două tipuri de rotiri gratuite: rotiri gratuite cu numărătoare inversă cu roaming Wild și titlul pentru rotiri gratuite cu Venus.

Funcția Heading for Venus Free Spins oferă 15 rotiri gratuite, cu o Clonare Reel care apare la fiecare rotire. Aici intră în scenă astronautul masculin, care acționează ca un Velocity Wild, care apare pe o clonă de rolă și crește de la 4x la 888x la întâmplare. 

Jocul oferă o plată maximă de 36.000 de ori mai mare decât pariul, ceea ce este destul de tentant. Simbolul care plătește cel mai mult este Ametistul, oferind pariul de 25 de ori pentru cinci de un fel. Profită de funcțiile speciale, mai ales de cele două Wilds, pentru a obține plăți consistente. RTP-ul Final Countdown merge de la 96,56% la 96,65%.

ExtraChilli Megaways  

Bonanza 2 Extra Chilli, este continuarea unuia dintre cele mai populare sloturi online lansate vreodată – Bonanza. Big Time Gaming a aruncat bomba lansării acestui slot în timpul conferinței London iGaming de la începutul acestui an. Știrile despre noile lansări Big Time Gaming generează o cantitate incredibilă de interes atât pentru jucători, cât și pentru operatori, iar studioul australian iGaming a devenit mai mult sau mai puțin echivalentul cu Apple în industria iGaming.

Slotul se joacă cu 6 role și un număr mare de linii de plată care se pot extinde până la 117.649 Megaways. Jucătorii pot paria de la 0,20 la 50 EUR, ceea ce înseamnă că pariul maxim este puțin mai mare pe acest joc comparativ cu slotul Bonanza original. Fără îndoială, acesta este un slot care merită încercat.

Guns n Roses

Acest slot de la NetEnt este perfect pentru jucătorii care doresc să pună mâna pe un jackpot. Cu melodia „Welcome to the Jungle” care se aude în fundal (precum și alte melodii Guns n Roses) și o băutură în mână, toate simțurile tale vor fi activate.

Simbolurile Wild declanșează imagini video ale lui Axl Rose în timp ce performează, iar asta nu poate decât să îi bucure pe fanii formației.

Un alt joc al aceluiași dezvoltator de sloturi, NetEnt, este Ozzy Osbourne Video Slots. Slotul Ozzy are mai puțină muzică decât slotul GnR, dar sunetul rolelor creează o atmosferă greu de găsit la alte jocuri.

Concluzie

Oamenii obișnuiau să joace sloturi pentru a câștiga bani și pentru a-și petrece timpul liber altundeva decât acasă. Ne putem aminti de jucătorii cu o băutură într-o mână trăgând de maneta aparatelor. 

Apoi sloturile și-au făcut apariția în mediul online, iar artiștii digitali au început să contribuie semnificativ la designul de ultimă generație al sloturilor. Nu mai vorbim de jocuri cu un număr mic de role sau simboluri tradiționale. Acum ne bucurăm de simboluri extrem de variante, cum ar fi zâne, pușcași marini, William Tell, regele Arthur, zeița Freya și mulți alții.

La toate aceste simboluri se adaugă un sunet modern, bine conceput și orchestrat mixului impecabil. Luând toate aceste aspecte în considerare, nu este de mirare că sloturile online au atâția fani.

 

 

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.