Patru persoane au rămas izolate de ape, ieri la Bucu

2

Patru persoane au rămas izolate de ape ieri, 17 februarie, pe raza localităţii Bucu, la un canton ce aparţine Ocolului Silvic Slobozia.

Este vorba de trei bărbaţi şi o femeie, toţi din comuna Bucu, cărora, apa revărsată din râul Ialomiţa ca urmare a acumulărilor de sloiuri de gheaţă, le-a blocat ieşirea din zonă către drumul de acces. Pompierii militari au intervenit timp de mai bine de două ore pentru salvarea oamenilor, doi dintre aceştia traversând porţiunea inundată cu ajutorul unui subofiţer şi ţinându-se de o cordiţă, ceilalţi doi fiind transportaţi cu o barcă din dotarea inspectoratului.

ISU Ialomita

2 comentarii

  1. Io stiti ce nu inteleg. De cate ori cresc apele vedem stane, ciobani, oi etc care sunt evacuati. Ce nu inteleg: daca vad ca vine apa mare de ce nu pleaca frate mai devreme si sta sa vina altii sa ii salvaze. Ca la Bucu aia nu a fost viitura. A daca venea dintr-o data un val sau era in toiul noptii mai intelegeam. A plecat juma de unitate de pompieri, si juma de echipamente ca sa salveze 5 oameni care imi pare rau sa spun (si nu as dori sa fiu vreodata intr-o asemenea situatie) nu au gandit stand atata timp pina au plecat de acolo. Daca gresec imi cer scuze, dar este doar parerea mea.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.