Păzea, trec cu McLarenu’

4

20160315_101931

M-au sunat unii de la un fond de investiții.
Domnu’ Ceteraș, nu vreți să faceți bani? / Nu vreau, măi băieți, am destui! / Haideți, domnu’ Ceteraș, vă putem ajuta să faceți și mai mulți! / Aveți voi vreo metodă mai bună decât a mea? / Investiți la noi, domnu’ Ceteraș. / Voi știți cu cine vorbiți acum la telefon? / Cu domnul Gheorghe Ceteraș din Ialomița. / Așa, și credeți că puteți să-mi înmulțiți banii mai bine decât am făcut-o eu? Ia căutați voi pe google cum am făcut eu banii și sunați-mă după aia. / Domnul Ceteraș, vi-l dau pe colegul meu, el a auzit de dumneavoastră. /
Bună ziua. / Bună ziua. / Domnule Ceteraș, eu mă cunosc cu cineva care este prieten cu fiul dumneavoastră. / Așa, deci știi cine sunt, câți bani am și cum i-am făcut. Ați căutat pe google? / Da, domnule Ceteraș, ați fost prefect de Buzău. / Nu, ăla e un prieten de-al meu, citește toată știrea și sună-mă după aia, deja am vorbit destul și nu mai am timp. / Domnule Ceteraș, vă așteptăm la noi la birou, în Piața Victoriei, putem discuta oricând. / Trimite-mi un SMS cu adresa. / Mulțumesc!
Nu e scorneală, mi s-a întâmplat azi. Am crezut că e o glumă și am intrat în joc. Nu glumeau, mi-au trimis SMS. Să mă duc la București?

4 comentarii

  1. Acest vacar umbla inca liber in masini de sute de mii de euro dupa ce a traficat mii de hectare de padure , pagubind poporul! Care este stadiul cercetarilor ???Sau il fac scapat si pe asta?????

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.