Percheziţii la sediile poliţiilor din Feteşti şi Borduşani

0

_DSC4604

Echipe de cercetare, sub coordonarea procurorilor, au descins la primele ore ale dimineţii la postul de poliţie din comuna Borduşani şi la sediul poliţie municipale din Feteşti. Percheziţiile vizează activitatea a 4 poliţişti bănuiţi de luare de mită.
Conform Parchetului, cercetările se fac într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea infracţiunilor de luare şi dare de mită, trafic de influenţă, divulgarea informaţiilor nepublice, fals intelectual, abuz în serviciu.
Faptele au fost comise în perioada aprilie – noiembrie 2015, de agenţi de poliţie din judeţul Ialomiţa, cu implicare unor persoane fără calitate specială în exercitarea atribuţiunilor de serviciu.
Astăzi sunt efectuate percheziţii domiciliare în 13 locaţii situate pe raza judeţului Ialomiţa, la sediile a două instituţii publice precum şi la locuinţele unor persoane fizice.
În cauză au fost emise mandate de aducere pentru 12 persoane, acestea urmând a fi conduse la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomiţa, în vederea audierii.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.