Pesedeule, probleme, mă?

2

Ehei, dragii moşului, unde-s vremurile când osciorul puterii  era ronţăit de alde Savu, Bălan, Chelbea şi alţii? Unde să fie, în negura anilor… A avut grijă starostele Ciupercă să tragă pe linie moartă fostele locomotive, ajunse pietre de moară la gatul partidului  prin multele  acuzaţii de corupţie şi îmbogăţire deşănţată. E drept, când vezi cum se fac banii azi, vremurile alea îţi  par aproape romantice – dar orice vest salbatic are perioada lui de pionierat şi personajele de mai sus au semnat cu litere de aur in Cartea Baronilor Locali din Romania.

Care era subiectul? Aaaa, că baieţii din triaj simt din nou mirosul sangelui banilor şi se lipesc (ca marca de scrisoare) de imaginea doctorului candidatului Oprescu, poate-poate iese ăsta preşedinte şi să vezi trai după aia!… să vezi funcţii! să vezi BANI!

PSD Ialomiţa are probleme. Nu o spun eu, nici nu argumentez prea tare, se vede cu ochiul liber. În momentul în care un Marian Bălan îşi pune energia (şi banii) la

bătaie, un Chelbea, un Văcăruş, un Gaidanov (mamă, ce personaj de tristă amintire!) pun şi ei osul, nemultumiţi fiind de poziţia in cadrul PSD, atunci sunt probleme.

Zona Feteşti pare pierdută (să nu uitam că acolo Cristina Pocora – PNL a avut la alegerile parlamentare aproape 50%) – cine mai scoate PSD-ul din rah..  cine mai aduce voturi pentru Geoană? Eu unul nici nu ştiu cine mai e şef peste PSD Feteşti.

Zona Urziceni e varză de ani de zile – cam de când a fost pus şef de organizaţie acel puştiulică… Cosmin, parcă. Deşi a fost dat jos cu tam-tam, nici acum organizaţia nu respiră mai bine. La fel, cine mai e şef pe acolo?

Aceşti dinozauri resuscitaţi de Bălan încă pot strange voturi – s-a vazut la alegerile locale cum Savu l-a lăsat pe Stiucă fără scaunul de senator, stricând o groază de socoteli.

Chiar aşa, unde-i Savu? Nea Gică, votezi cu Oprescu?

guraialomitei

2 comentarii

  1. La PSD Urziceni sef e primarul PNL Sava – un artist adevarat, iar la PSD Fetesti sef e primarul PNL Catrinoiu cu locotenent presedintele formal al organizatiei PSD Fetesti – Cenusa (nume simbolic pentru ce a mai ramas din organizatie dupa debarcarea lui Chelbea si Vacarus din fruntea organizatiei)

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.