Peste 1.500 de persoane au participat ieri la înmormântarea lui Marian Boţoc, din Ţăndărei

0

_DSC0484

 

Pe parcursul celor 3 zile şi 3 nopţi de priveghi, poliţiştii au supravegheat circulaţia pe varianta ocolitoare a oraşului, iar la înmormântare cortegiul a blocat pentru scurt timp strada principală.
Fiu şi frate de Bulibaşă, acesta a fost condus pe ultimul drum de rude, prieteni şi cunoscuţi din toată ţara, surprinşi şi îndureraţi de dispariţia neaşteptată a liderului rom.
,,Era un om care ne-a ajutat pe toţi: şi cu justiţia şi cu orice… Punea mâna pe telefon şi rezolva tot! El a fost mai mult cu românii decât cu ţiganii! L-a tras aţa şi a intrat în tirul ăla care transporta coşciuge… Şi l-a rugat nevasta să nu plece… L-a luat Dumnezeu pe el că era bun… Au fost 12 la părinţi: 10 fete şi doi băieţi. El a luat şi a crescut 4 copii, că nu a avut ai lui…’’ sunt doar câteva dintre discuţiile participanţilor la ultimul priveghi, unde a fost invitat şi a cântat Ştefan de la Bărbuleşti.
Marian Niculae avea 49 de ani şi a fost jelit de sâmbătă până marţi, când a fost înmormântat în cimitirul din Strachina.
Clementina Tudor

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.