PMP Ialomiţa ţinteşte 10 % din voturile alegătorilor, ceea ce ar asigura accederea unui reprezentat al organizaţiei în Camera Deputaţilor

1

_dsc5005

Calculul matematic este mai simplu decât obţinerea reală a voturilor şi reprezintă ambiţia noului preşedinte al PMP Ialomiţa privind rezultatele la alegerile parlamentare din 11 decembrie. Nicu Pericli ocupă prima poziţie pe lista pentru Camera Deputaţilor şi are tot interesul să mobilizeze activul de partid şi de a convinge electoratul că oferta Partidului Mişcarea Populară este cea de care are nevoie ţara. „Trebuie să ne bazăm pe o politică care are la bază seriozitatea, la fel cum procedăm şi într-un  business.  Eu o să promovez, aşa cum văd eu dreapta adevărată, o fiscalitate mică, cu care să atragem, să ne dezvoltăm şi să putem angaja în continuare. Apoi, pentru tinerii intraţi în afaceri, un an de zile nu ar trebui să li se ia nici un impozit, cum e în Anglia. Pe servicii, o altă cotă TVA, de ce numai pentru turism? De ce nu şi pentru transporturi”?  Pe lista candidaţilor pentru deputaţi se află reprezentanţi ai PMP din toate zonele judeţului, iar la Senat primul pe lista PMP este fostul primar Gabi Ionaşcu, care consideră că are suficientă experienţă pentru a reprezenta ialomiţenii în camera superioară a Parlamentului: „Obiectivele mele ar fi cele de natură economică, cu caracter general. Sprijinirea tinerilor şi restabilirea stării de echitabilitate privind tratamentul statului a mediului economic intern în comparaţie cu cel extern, pentru că în  bugetul de stat trebuie aduşi bani şi nu pot fi aduşi de cei care-i exportă în altă parte.”

Printre urgenţele preşedintelui interimar al PMP este înfiinţarea de organizaţii locale în comunităţile în care nu au fost încă create. Nicu Pericli a mai precizat că organizaţia se bazează în continuare pe sprijinul lui Paros Radu şi că în afară de demisia acestuia din funcţia de preşedinte nu are cunoştinţă de alte demisii ale membrilor PMP.

1 comentariu

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.