PNL a votat emoţional mărirea salariilor pentru angajaţii la stat

1

trjtjjjtj

Deputatul Cristina Pocora transmite că parlamentarii liberali au votat pentru creşterea cu 25% a salariilor medicilor şi cu 10% a celorlalte categorii bugetare, deşi sunt sceptici în privinţa resurselor necesare.
Printr-un comunicat de presă remis redacţiei, deputatul din colegiul 1 Feteşlti-Ţăndărei spune că ,,PNL susţine majorarea salariilor tuturor bugetarilor, cu amendamentul că, în acest moment, nu există un studiu de impact fundamentat privind implementarea acestei măsuri, iar Ministerul de Finanțe a arătat că o astfel de măsură nu este sustenabilă și ar crea un deficit bugetar de 5 miliarde de lei pentru anul 2016.”
Deşi au votat fără rezerve, parlamentarii liberali vor solicita noului Guvern să analizeze impactul pe care îl va avea Legea de aprobare a Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.35/2015 privind salarizarea pe 2015 și să evalueze cu prioritate această situaţie atunci când va elabora proiectul Legii Bugetului de stat pentru anul 2016.
Clementina Tudor

1 comentariu

  1. E dată dracu’ madam Pocora. Pe toate le ştie, ca orice liberal, desigur. Marele lor economist, Eugen Nicolăescu, pe când era mare şi tare ministru al Sănătăţii, a distrus cercetarea medicală, a dat gata fabricile de antibiotice, fiind chiar cercetat penal pentru abuz în serviciu şi deturnare de fonduri. Se pare că şi actualul ministru desemnat, Dacian Cioloş, pupila băsescului, nu se simte prea bine avându-l pe Sorin Pantiş în coastă, chiar după gratii fiind. Cine ştie ce mai poate spune fostul ministru al Telecomunicaţiilor despre fostul său coleg de la Agricultură?! După părerea mea, niciodată aşa-zişii liberali nu vor îndrăzni, mă refer aici la 2016, să facă vreun pas greşit în ceea ce priveşte veniturile salariale promise de Victor Ponta, fiindcă s-au ars. Desigur, trebuie să mai “chiţăie” şi ei, că aşa dă bine la prostimea liberală, aşa cum dădea bine şi la prostimea pesedistă sau pedelistă. Mă scuzaţi, madam Pocora, dar sigur există şi prostime liberală. Prostia omenească n-are partid, ea e lacomă de mici, bere, găleţi, geci, eventual nişte pixuri sau calendare frumos colorate. Nu există vot emoţional. Există vot interesat. Cine o fi plecat acasă cu bilele din Camera Deputaţilor?! Cumva Ponta?! Jos cu el!!!

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.