PNL Ialomița a prezentat lista candidaților la alegerile parlamentare. Cristina Pocora şi Ioan Martin, adversari direcţi

9

_dsc4480

Conform listei de candidaţi validaţi, PNL Ialomiţa intră în competiţia electorală din 11 decembrie cu deputatul Cristina Pocora şi consilierii judeţeni Dragoş Soare, Gigi Manea şi Gabriel Răceanu pentru Senat. La Camera Deputaţilor, liberalii ialomiţeni sunt reprezentaţi de deputaţii Tinel Gheorghe şi Aurelian Ionescu, inspectorul general şcolar Luminiţa Barcari, consilierul local, Mihaela Ojog, preşedinta Organizaţiei de Femei Ecaterina Cornescu şi consilierul judeţean Constantina Vasilescu.

PNL Ialomiţa are ca obiectiv obţinerea a două mandate de deputaţi şi a unuia de senator, însă calculele politice sunt încurcate, cel puţin, de candidatura lui Ioan Martin din partea ALDE, pentru camera superioară, a Senatului. Candidatul PNL la primăria Slobozia a părăsit organizaţia şi va candida din partea liberalilor lui Tăriceanu, în timp ce deputatul Aurelian Ionescu a părăsit ALDE şi va candida din partea PNL. Această rocadă pare a încurca doar candidatura Cristinei Pocora, ştiut fiind că, atunci când doi se ceartă, al treilea câştigă, iar acesta ar putea fi PMP sau PRU, unde la deputaţi, spre exemplu, candidează Nicolae Parepa.

_dsc4457_dsc4459_dsc4460_dsc4464_dsc2968_dsc4454_dsc4451_dsc4477_dsc4462_dsc4474

9 comentarii

  1. D-na Gorghiu și d-nu-l președinte Iohanis au cerut reformarea clasei politice și bineînțeles a PNL. În Ialomița pe primele trei locuri sunt actuali parlamentari cu o activitate cel mult modesta și deloc utili ialomițenilor. Cred ca PNL Ialomița va avea un rezultat slab cu acești candidați!

  2. D-nul Tinel este presedinte interimar la PNL Ialomita , nu ales ci impus de Blaga cu scopul de a inlatura liberalii vechi cu notorietate indiferent de pierderi .Niciunul din fostii consilieri judeteeni sau membri in structura politica de conducere nu se mai regasesc acum ! Cu o exceptie ,Cristina Pocora , care a acceptat sa-si sacrifice vechii colegi pentru un nou Mandat ! Martin a avut demnitate,nu a pupat inelul noul si marelui ( nu ma refer la burtoaca ) presedinte Tinel si a fost mazilit ! Va fi un duel interesant , Martin ca vice are realizari vizibile in judet , Pocora … nu !

  3. D-na Pocora a fost 8 ani parlamentar Ialomita, insa pt. noi ,Ialomitenii , nimic! D-na locuieste in Buc. si ocazional vine in judet. Cred ca d-nul Martin ne stie problemele si ne poate representa !

  4. În Constanța , pe lista Pnl nu mai figurează nici un parlamentar ,nici măcar Hasoti ! În Ialomita pe liga Tinel și Pocora l-au importat și pe Ionescu , mare’valoare ‘ , anonim pina la ieșirea disperata împotriva lui Tariceanu . Sper ca toți trei sa piardă și sa avem parlamentari noi , care sa schimbe în bine ! În confruntarea directa îl prefer pe Martin și îi doresc sa cistigat mandatul !

  5. Am convingeri liberale , dar triada Tinel -Pocora- Ionescu nu o vota ! Ei nu sunt liberali , se schimba și se adaptează pe conjunctura pentru binele propriu! Probabil voi miza pe Martin !

  6. Caraiola ,Didita,Petre,Martin adevărații președinți ai PNL Ialomița! Dacă va e sila și doriți sa scăpăm de Tinel ,Pocora ,Ionescu NU votați candidatii PNL pe 11 decembrie !

  7. Acum se vede adevarata fata a lui Martin. Este un slugoi psd-ist, care nu il intereseaza decat propria persoana. Nu il voteaza nimeni. Nici nu merita. Pocora a reusi sa initieze cateva legi, marirea alocatiilor, indemnizatiile pentru mame, pensiile carelor militare. Ce initiativa a avut Pavel 4 ani ? Nimic. Decat gargara tipic psd.

  8. @ Ion sau Cristina 🙂 ! D-na Pocora nu a promovat nici un proiect care sa fie de impact în Ialomita ! Se lauda cs a semnat alaturide alti trei sute de parlamentari citeva proiecte de legi in 8 ani si apoi pune sute de poze pe FB ! Nu cunoaște realitatea din județul nostru ! O interesează doar scaunul , idemnizatia și suma forfetara de parlamentar ! În 2012 îi pupa mina lui Pavel sa mai prindă un mandat ! Acum lui Tinel …! După Martin ne-a rămas spitalul consolidat și izolat termic ,clădirea UPU , aparatul Rmn , căminul de la Movila ,drumul asfaltat de la Doja ,Kogaljiceanu , Gura Ialomițeni ,Ciochina …

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.