PNL Ialomiţa a stabilit candidaţii pentru trei sferturi din localităţile judeţului

3

_DSC5996

La şedinţa de vineri a comitetului judeţean executiv au fost validaţi primarii în funcţie din Manasia, Sălcioara şi Sărăţeni, plus un new entry la Grindu, Ştefan Radu.
Copreşedintele PNL Ialomiţa, Tinel Gheorghe, s-a prezentat în conferinţă de presă alături de trei dintre candidaţi pentru a risipi zvonurile că aceştia vor pleca din partid. „Ei au semnat acea listă împotriva mea într-un anumit context, iar eu am spus că am venit aici să construiesc şi o vă demonstrez că niciunul dintre foştii primari PDL nu vor părăsi actualul PNL”.
Foştii pucişti, Gelal Oprea şi Eugen Tocileanu, au susţinut că ei nu au plecat niciodată din partid, dar au admis şi că o parte din decizia actuală este o consecinţă a neconcretizării proiectului de formare a Partidului Ialomiţenilor. „Eu am spus că o să rămân pe partea dreaptă a politicii, indiferent de situaţie. Am sperat că se va înfiinţa un partid şi am văzut că nu se poate şi nici nu vă ascund că m-am gândit mai mult la această situaţie”, a precizat primarul de la Sărăţeni. Confratele de la Manasia susţine că „a fost o perioadă în care am fost într-o echipă. Numirea domnului Tinel în funcţia de copreşedinte ne-a dat un pic peste cap, dar ne-am revenit”.
PNL Ialomiţa mai are de stabilit candidaţii în peste 20 de localităţi ialomiţene, unde fie încă nu au un competitor dornic să intre în cursa electorală, fie au câte doi aspiranţi pentru fotoliile de primari, unul de la PNL şi altul de la fostul PDL.

3 comentarii

  1. Judecătorul: “De ce ai vrut să divorţezi de pârâtă?” Reclamantul: “La început am vrut să divorţez fiindcă nu era fată mare, dar acum s-a îndreptat sub acest aspect.”
    Aşa şi cu “demisionarii” pedelişti. Nu ştiu Nicu Began ce mai zice. Este singurul pedesist pe care-l apreciez. Parcă şi el avea o poziţie împotriva intervenţiei lui Blaga de a-l impune pe Tinel Gheorghe. După cele câteva nume vehiculate, nu-mi pot da seama unde sunt cele trei sferturi. Nu ştiu la Feteşti, de exemplu, dl. Catrinoiu mai poate candida?! Se pare că este cercetat pentru o incompatibilitate. Încâlcite sunt căile Domnului!

  2. Care o fi modalitatea prin care cretinel ii”convinge” ? Santaj? O avea pile la SRI? Ca altfel nu-mi explic cum poate fi acceptat un politruc care a lins la basescu si udrea, a sustinut alaturi de pdl umilirea romanilor, a fost impus dictatorial la conducerea noului pnl …Foarte ciudat ! Ialomitenii insa vor lumina situatia la vot cand ii vor da un sut in dos doctorului in vanturi

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.