PNL Ialomița: condus de Tinel Gheorghe şi coordonat de Cristina Pocora

7

b vb

Deputata din Colegiul 1 Feteşti transmite printr-un comunicat de presă că, în cadrul Biroului Politic Permanent Național al PNL desfășurat în 4 iulie, a fost numită Prim-Vicepreședinte coordonator al organizației PNL Ialomița. “Este o responsabilitate importantă, atât în cadrul organizației PNL cât și în fața cetățenilor, a ialomițenilor și a susținătorilor liberali. Voi continua să reprezint cu cinste și responsabilitate atat blazonul PNL cât și interesele cetățenilor ialomițeni”, precizează Cristina Pocora.
De asemenea, biroul PNL a decis numirea unui președinte unic al PNL Ialomița, în persoana deputatului din Colegiul 4 Urziceni, Gheorghe Tinel.
Tot în cadrul BPN s-a hotărât să nu se inițieze niciun fel de colaborare instituțională – alianță sau fuziune – cu formațiunile cu care s-au purtat discuții – UNPR și PSRO, urmând ca PNL să meargă singur în alegerile parlamentare din toamnă. “Partidul Național Liberal este un partid cu blazon, un partid puternic, total opus față de PSD prin ceea ce face și prin ceea ce reprezintă”, a mai precizat Cristina Pocora, în opinia căreia  alegerile parlamentare din acesată toamnă le vor pune românilor în față două mari opțiuni: viitor sau trecut, modernizare sau restaurație, PNL sau PSD, liberalii reprezintă opțiunea pentru un stat de drept sută la sută, orientat doar spre Vest.
“Ne propunem ca în toamnă să învingem PSD și să dăm României un guvern liberal, care să păstreze direcția ”Înainte”. Cel mai bine pentru PNL este să continue pe cont propriu procesul de reforme, politica decentă și în interesul oamenilor, tot ceea ce ne diferențiază fundamental de PSD. Ne bazăm, pentru câștigarea alegerilor, pe proiectul nostru de reclădire a țării, pe resursa umană de calitate și pe propunerea de premier pe care o vom face până în toamnă” se mai spune în comunicatul de presă”.
În opinia liberalilor, diferența care separă scorul electoral al PNL de cel al PSD este una recuperabilă, cu multă muncă, determinare și cu maturitate.

7 comentarii

  1. Cine dracului o tot alege pe tampita asta in Ialomita ? Ca eu nu am auzit de nici o votare.Ne trezim mereu pe cap cu tampita cum ca am fi ales-o noi ialomitenii.

  2. O daduse in lacrimogene, cum ne iubea ea, dar vrea la nu stiu ce sector,se visa primarita de Bucuresti, unde a avut un scor varza si ne ia din nou de prosti tot pe noi, ialomitenii. Du-te,tanti!

  3. A facut mizerabilul basist ce ne-am asteptat : i-a tras presul de sub picioare lui Martin. SE mai indoieste cineva de caracterul infect al lui cretinel?Vuvuzeaua lui base si a udrei compromite vechiul pnl.

  4. Tinel și Povora disperați sa mai prindă un mandat în Parlament . Sper din suflet sa nu mai reușească! Cu Martin și Drăgușin liberalii au crescut ,acum se afunda în noroi !!!

  5. Paraziți politici ! Numai au ce sa ‘suga’ din noiembrie , mai vor încă 4 ani sa trăiască pe MUNCA noastră !!! Sper sa ajungă la beci pina atunci ! Doctorul în vinturi și pupila lui Păcuraru !!!

  6. Doamna Pocora nu mai vorbiti in numele ialomitenilor,de cand nu a-ti mai dat pe la biroul pe care-l aveti la Fetesti?,mie mi-ar fi rusine !

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.