PNL Ialomiţa se pregăteşte de parlamentare, cu Tinel Gheorghe nr. 1 pentru Camera Deputaţilor şi Cristina Pocora la Senat

4

DSC04417

Preşedintele PNL Ialomiţa a transmis într-o conferinţă de presă noua componenţă a Biroului Politic Judeţean, din care fac parte primarii, viceprimarii, consilierii judeţeni şi preşedinţii organizaţiilor liberale din localităţile cu cele mai bune rezultate la alegerile locale, deşi au pierdut fotoliile de primar.
Deputatul Tinel Gheorghe a precizat că în analiză şi dezbatere au fost şi organizaţiile cu rezultate foarte slabe: Săveni, Armăşeşti, Ciocârlia, Ţăndărei şi Slobozia, municipiul reşedinţă unde a fost ales ca preşedinte interimar avocatul Valentin Rădoi.
Parlamentarul ialomiţean din Colegiul 4 a susţine că la Amara, Ţăndărei şi Fierbinţi Târg se impun alegeri anticipate parţiale şi ca acestea să fie organizate în septembrie şi nu în decembrie, odată cu alegerile generale. Pentru parlamentare, PNL Ialomiţa va deschide lista de la Camera Deputaţilor cu Gheorghe Tinel, urmat de alţi trei candidaţi liberali, iar pentru Senat cu Pocora Cristina Ancuţa, urmată de încă un candidat, plus supleanţi. „Lista pentru cele patru posturi de deputaţi şi două de senatori, câte sunt alocate judeţului Ialomiţa, se va stabili în BPJ şi se va transmite la centru unde vor fi aprobate. Termenul de transmis listele este până la 15 august.” Obiectivul PNL în Ialomiţa este de a obţine la alegerile parlamentare două fotolii de deputat şi unul de senator.

4 comentarii

  1. Prea multa aroganta , acesti doi “dinozauri” nu au facut nimic 8 ani in parlament si acum vor sa ne fraiereasca ca-i intereseaza binele ialomitenilor si trebuie sa-i votam inca un mandat ! SE RASUCESC BRATIENII IN MORMINT !!!

  2. ‘Doctorul în vinturi ‘ si ‘secretara lui Păcuraru ‘ parlamentari de Ialomița?!? Cu ei nu luați nici 5% ! S-a terminat cu vrăjeală! Județele e sărac și plin de hoți. Avem nevoie de parlamentari capabili și cinstiți! 8 ani de ce na ați venit la noi ? Ați fredonat pe la televiziuni și a-ți încasat cite 200 milioane pe luna ! Rușine!

  3. Am încercat doi ani sa vorbesc cu unul din parlamentarii PNL de Ialomița și nu am reușit!!! Eu sigur nu va voi vota ! D-Le Gheorghe Tinel , mi-ați spus ca nu aveți timp de mine ca va așteaptă la o televiziune ! Sa va voteze televiziunea acum ! Noi , NU VA VOTAM !

  4. Ialomitemii nu trebuie sa uite ca Gh. Tinel a facut parte din Partidul lui Basescu care in 2010 a taiat salarii , pensii si alocatii, a inchis spitale- cum are acum tupeu sa ceara sa fie ales ? De ce ? Sa procedeze la fel /

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.