PNL Ialomiţa vânează primarii PSD pentru a le deveni candidaţi la alegerile locale

2

DSC03156

Deputatul Tinel Gheorghe a anunţat că primarul şi viceprimarul comunei Dridu vor candida din partea liberalilor la alegerile din 5 iunie.
Prezenţi în conferinţă de presă, împricinaţii au vorbit despre apropierea pe care o au faţă de oraşul Fierbinţi şi ajutorul pe care l-au primit de la Parlamentarul din Colegiul 4 Urziceni.
”Am fost ajutat în câteva acţiuni de deputatul Gheorghe Tinel (…) nu am anunţat la PSD (…) până acum social democraţii nu mi-au comunicat că nu o să mai fiu pe lista lor” a răspuns laconic la câteva întrebări Valentin Turiga.
În ajutorul primarului comunei Dridu, copreşedintele PNL Ialomiţa a punctat că Valentin Turiga va câştiga detaşat alegerile, indiferent din partea cui va candida. „Candidatul de primar va prelua interimar preşedinţia organizaţiei locale şi răspunde de modul cum se stabileşte lista de consilieri.”
Deputatul Tinel Gheorghe a mai spus că se află în discuţii cu mai mulţi primari PSD, pe care urmează să-i prezinte drept candidaţi din partea PNL ,,ciclic, săptămânal”.

2 comentarii

  1. Dragi drideni, uite ca interneul asta ne ofera posibilitatea de a ne adresa, chiar daca in mod indirect. O facem pe aceasta cale, desi lucrurile ar trebui spuse in fata, pe fata! Acest domn primar pe numele sau de scena Lambada bine cunoscut prefasor de recreeatie a reusit…nu stiu cum dracu sa sea pe funcia asta destul timp. Ca sustinatorii lui de vaza sunt Dadica , Muma , si alti cativa neajutorati ai soarei…cu ne
    amu` lor al` mare a reusit sa-l tina premar.
    Decazut din funcia de primar , domnule Tuia Valentin, nu va strica cateva zile de cfs , va mai adunati gandurile va mai rugai la Dumnezeu sa va curete de pacate…..

  2. Eu spun, domnule Lambada , sa te ascunzi ca o poarniche ca mutra sa mai iesi public…nu prea mai ai.Si sa mai stii un lucru domnule , greseala recunoscuta este pe jumatate iertata!Cat despre acest Tinel Gheorghe , un raseist politic o sa f…ta cu sula-ndoita pe toti!O sa va trimita anaf-ul , de-o sa va inchideti singuri usile….sa vanda el cu neamu` lui….ca doar se bat cu pumnul in piept ca ei sunt cei mai tari

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.