Poker de înalt nivel în România în această vară

0

Unul dintre cele mai prestigioase festivaluri de poker ajunge din nou în România, pentru al doilea an consecutiv. Evenimentul se va desfăşura la Bucureşti între 31 iulie şi 6 august 2017, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, fiind organizat de PokerStars, celebra platformă online de poker, alături de PokerFest România, operator român de festivaluri de poker.
“După succesul Eureka Poker Tour organizat în premieră anul trecut, ne întoarcem la Bucureşti cu noul nostru brand PokerStars Festival. Bucureştiul a demonstrat că are potenţial şi a reuşit să cucerească jucătorii de poker internaţionali”, a declarat în acest context Jonathan Raab, PokerStars Business Development Manager Europa.
Festivalul de la Bucureşti include un Eveniment Principal cu fonduri garantate de premii în valoare de 500.000 EUR. PokerStars a anunţat festivaluri de poker şi în Lille (în luna iunie) şi în Dublin (în luna septembrie), după cele desfăşurate deja în New Jersey, Londra şi Rozvadov.
“Suntem extrem de onoraţi de revenirea marelui spectacol de poker live la Bucureşti, o dovadă în plus a succesului înregistrat anul trecut. Salutăm lansarea celor două noi branduri PokerStars Live – PokerStars Festival şi PokerStars Championship – şi îi aşteptăm pe jucătorii şi toţi pasionaţii de poker la masa de joc”, a spus Sorin Constantinescu, CEO PokerFest România.
Programul evenimentului din Bucureşti include PokerStars Megastack (31 iulie – 2 august), Evenimentul Principal – PokerStars Festival (2 – 6 august), PokerStars Bucharest Cup (4 – 6 august) şi PokerStars Festival High Roller (4 – 6 august). Detalii complete despre program şi despre modalitatea departicipare pot fi accesate pe website-ul PokerStars Live.
Chiar înainte de evenimentele de la Bucureşti, pasionaţii de poker pot merge în Franţa, la PokerStars Festival de la Cazino Barriere din Lille. Turneul ce se va desfăşura în perioada 15 – 23 iulie propune fonduri garantate de premii în valoare de 600.000 EUR în cadrul Evenimentului Principal. Aşadar, România şi Franţa vor fi foarte apropiate în această vară pe harta europeană a pokerului de înaltă clasă.
România este tot mai mult implicată în pokerul internaţional, găzduind astfel de evenimente de top, dar având în acelaşi timp reprezentanţi care înregistrează performanţe notabile în cadrul festivalurilor organizate în diverse alte ţări. Sectorul românesc de poker este efervescent inclusiv în mediul online, unde există operatori licenţiaţi local, aşa cum este PokerStars (cu licenţă pe 10 ani, deci cel puţin până în anul 2026). Pe măsură ce tot mai mulţi români devin utilizatori de smartphone şi de internet mobil de mare viteză, distracţia online capătă tot mai mult contur în ţara noastră, cu noi şi noi jucători de poker pe internet.
PokerStars Championship este în prezent cel mai mare turneu de poker din lume, reunind evenimente care făceau parte din European Poker Tour, North American Poker Tour, Latin American Poker Tour şi Asia-Pacific Poker Tour. Conform organizatorilor, premiile totale de turneu acordate în cadrul acestor evenimente au depăşit cu mult suma de 1 miliard USD la nivel mondial, pe cinci continente, din 2004 până în acest moment. Bahamas, Panama, Macau, Monte Carlo, Soci şi Barcelona sunt locaţii confirmate deja pentru evenimente live sponsorizate de PokerStars în 2017.
În ceea ce priveşte PokerStars Festival, sub această marcă sunt organizate în principal evenimente pentru jucătorii amatori. Pe lista pentru 2017 apar momentan Londra, Rozvadov, Chile, Marbella, Coreea, Lille, Manila, Bucureşti, Uruguay şi Dublin, urmând să se adauge şi alte evenimente.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.