Poliţiştii din Ialomiţa au depistat o persoană care era urmărită internaţional în Grecia

0

gegee

Poliţiştii din Ialomiţa, cu sprijinul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române, au depistat o persoană care era urmărită internaţional de autorităţile din Grecia.
La data de 18 decembrie a.c., poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ialomiţa au depistat un bărbat, de 30 de ani, din oraşul Ţăndărei, urmărit internaţional.
Pe numele acestuia, autorităţile judiciare elene au emis un mandat european de arestare pentru săvârşirea de infracţiuni contra proprietăţii.
Pentru depistarea bărbatului, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.
Cel în cauză a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa, care a dispus reţinerea pentru 24 de ore, apoi prezentat magistraţilor Curţii de Apel Constanţa pentru demararea procedurilor de predare către autorităţile elene.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.