Polițiștii ialomițeni participă la campania „ARIPI FRÂNTE”

0

În perioada ianuarie – decembrie 2017, Poliţia Română, prin intermediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ialomița şi Asociaţia Necuvinte, vor desfăşura pe raza judeţului Campania de prevenire a violenţei în familie „ARIPI FRÂNTE”.
Lansată la nivel naţional în cursul anului 2016 campania Aripi Frânte are ca punctul central documentarul „Aripi Frânte” care prezintă situaţia victimelor violenţei domestice din România prin câteva cazuri ale unor deţinute din Penitenciarul de Femei Târgşor.
Campania are ca scop informarea tuturor potenţialelor victime ale violenţei în familie cu privire la posibilităţile pe care acestea le au de a se apăra împotriva agresorilor și se adresează persoanelor care înţeleg că se află într-o situaţie de tip abuziv şi fac primii paşi spre a ieşi din acel mediu.
Broșuri informative ale campaniei vor fi distribuite în toate unităţile de poliţie de la nivel judeţean, iar în locuri publice va fi postat afișul campaniei.
Tot în cadrul acestei campanii poliţiştii vor desfăşura activităţi de informare a persoanelor identificate că sunt potenţiale victime ale violenţei în familie.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.