Poliţistul din Giurgeni a fost atacat și lovit cu o sticlă în cap

0

18 persoane cu vârste cuprinse între 16 şi 44 ani au fost audiate de poliţişti, după ce în cursul nopţii trecute, în jurul orei 04.00, au fost implicate într-un conflict, în urma căruia un poliţist ce a intervenit la eveniment a fost ultragiat.
Noaptea trecută, 19/20 ianuarie a.c., în jurul orei 03.30, şeful Postului de Poliţie Giurgeni a fost sesizat de către un bărbat de 44 ani administratorul unui bar din localitate, despre faptul că în incinta localului s-a iscat un conflict între două grupuri de tineri.
Poliţistul s-a deplasat la faţa locului pentru aplanarea conflictului, iar după ce a procedat la evacuarea celor două grupuri din local, unul dintre tineri, de 32 ani din judeţul Constanţa, l-a lovit cu o sticlă în zona capului, poliţistul pierzându-şi cunoştinţa.
Unul dintre martori a sesizat prin S.N.U.A.U 112 evenimentul, la faţa locului deplasându-se în scurt timp o echipă de intervenţie din cadrul Poliţiei Oraşului Ţăndărei, Serviciului de Investigaţii Criminale şi Serviciului pentru Acţiuni Speciale.
În urma investigaţiilor efectuate a fost stabilită identitatea persoanelor implicate, semnalmentele acestora precum şi ale autovehiculelor cu care se deplasau fiind date în consemn judeţelor limitrofe.
În urma colaborării cu Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa, şapte suspecţi, cu vârste cuprinse între 21 şi 32 ani, toţi din comuna Topalu, au fost depistaţi şi conduşi la sediul Poliţiei Oraşului Ţăndărei pentru audieri.
Poliţiştii ialomiţeni au identificat şi audiat şi alţi cinci tineri implicaţi în eveniment, toţi din comuna Giurgeni.
Şeful Postului de Poliţie Giurgeni a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la Spitalul Bagdasar Arsenie din Bucureşti pentru îngrijiri medicale.
Cercetările sunt continuate sub coordonarea directă a procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Feteşti.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.