Poveste fara sfarsit

0

Drumuri fara sfarsit pentru o batrana din Murgeanca. Femeia cauta de 12 ani sa-si recapete terenul mostenit de la parinti. Culmea e ca batrana este in situatia asta pentru ca primaria i-a facut pierdut titlul de proprietate. Cand si mai ales cum s-a intamplat, aflam in minutele urmatoare dintr-un reportaj de Clementina Tudor:

audio reportaj murgeanca 
Irina Gavrila este de loc din Gura Ialomitei, casatorita in Murgeanca, localitate in care a facut doua case si a pierdut 3 pogoane de pamant, mostenite de la parinti. Femeia povesteste ca in 96 cand a intrat in posesia titlului de proprietate, din act lipseau 30 de arii.
Incercand sa-si recastige un drept mostenit, tarasenia se complica, pentru ca primarul Dumitru Gheorghe, care s-a oferit sa o ajute si i-a retinut titlul de proprietate la primarie, la un moment dat, l-a facut pierdut… De atunci au trecut 3 mandate si s-au schimbat 3 primari … pamantul femeii insa a disparut….cineva i l-a scos din asociatie si a lasat-o fara o palma de loc in camp.
Dupa multe drumuri la arhive, la cadastru si monitorul oficial, mamaia Irina, ajunge in al 13-lea ceas si la Prefectura Ialomita. Cum nu era zi de audienta, a fost pusa sa faca un memoriu. Despre rezultatele acestuia, nu stie insa nimic.
Radio CAMPUS va porni o campanie de presa pentru a afla unde s-au pierdut cele 3 pogoane de pamant. Fiecare moment al anchetei va fi adus la cunostinta ascultatorilor nostri, pentru ca macar astfel Irina Gavrila, infranta  de autoritati sa aiba macar satisfactia ca i-a demascat pe alesii nostri, oprobiului public.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.