Presedintele Consiliului Judetean Ialomita – mediator la Barbulesti

0

Neintelegerile dintre reprezentantii Primariei si cadrele didactice din Barbulesti, nemultumirile parintilor, conflictele dintre persoanele care patrund in spatiul scolii cu elevii si profesorii,  au fost principalele teme ale unei dezbateri organizate la sfaristul saptamanii trecute, chiar la locul faptei.
La analiza starii conflictuale din Barbulesti si-au dat concursul si reprezentantii Inspectoratului Judetean de Politiei si ai Inspectoratului Scolar.
In urma discutiilor, presedintele Consiliului Judetean Ialomita, Silvian Ciuperca apreciaza ca la Barbulesti se impune suplimentarea bugetului local, punerea in functiune a postului de politie, completarea normelor pentru personalul de ingrijire de la scoala si suplimentarea organigramei primariei cu 4 posturi pentru un asistent social, un contabil si doi mediatori scolari.
O alta masura a venit din partea  inspectorului sef adjunct Viorel Dascalu, de a detasa la scoala din Barbulesti doi jandarmi, ajutati in curtea scolii la orele de varf de cel putin un politist. Pentru instaurarea ordinii, presedintele Ciuperca a  propus intalniri trimestriale ale autoritatilor publice cu reprezentantii comunitatii rome.

Clementina Tudor

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.