Președintele și parlamentarii PSD Ialomița au semnat petiția pentru construirea Spitalului Metropolitan

1

  Președintele PSD Ialomița, Marian Neacșu, se alătură demersului primarului general al capitalei, care, în urma respingerii în ședința de Consiliu General de către consilierii PNL și USR a proiectului construirii Spitalului Metropolitan, a inițiat o petiție pe platforma www.petitieonline.com, prin care se cere sprijinul societății civile pentru demararea primei etape a acestui proiect atât de necesar cetățenilor și care cuprinde inclusiv construirea clădirii pentru Universitatea de Medicină și Farmacie, precum și campusul pentru studenții mediciniști și rezidenți.
”Am semnat si eu petitia pentru construirea Spitalului Metropolitan si a cladirii pentru Universitatea de Medicina si Farmacie, inclusiv campusul pentru studenti. Va invit si pe voi pentru a semna aceasta petitie, deoarece este nevoie de acest proiect!”, spune liderul social democrat pe pagina sa de socializare.
Lui Marian Neacșu i s-au alăturat până în acest moment deputații ialomițeni Andrei Pop și Ștefan Mușoiu, medicul Dan Octavian Alexandrescu, secretar de stat în Ministerul Sănătății, tineri social-democrați precum și alți slobozeni conștienți de importanța unui asemenea spital în apropierea județului nostru.

1 comentariu

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.