Preselecţie de muncă la foc automat pentru Spania

0

150 de locuri de muncă sunt disponibile până pe 30 martie la cules de fructe în regiunea Lleida din Spania. Conform AJOFM Ialomiţa sunt solicitate persoane apte pentru muncă cu şi chiar fără experiență la cules fructe, curăţat pomi, aranjat fructe în lăzi şi caserole.
100 de slujbe se adresează femeilor pentru munca în câmp şi ambalat în depozit, iar 50 bărbaţilor pentru muncă în câmp, din care un şofer de autobuz categoria D şi atestat transport persoane, doi şoferi camion categoria C+E cu atestat transport marfă şi doi tractorişti.
Durata contractului de munca este mai-septembrie 2018, cu posibilitate de prelungire până în luna noiembrie.
Salariul oferit este 6.25 euro brut/ora pentru munca la câmp şi 5.96 euro brut/ora pentru lucrul în fabrică.
Cazarea si utilitatile costă 10% din salariu, iar locuinţele au zonă comună de spălătorie şi bucătării. Transportul dus-intors Spania îl plateşte muncitorul.
Ialomiţenii care doresc să aplice pentru unul din aceste locuri de muncă pot obţine informaţii suplimentare de la consilierul EURES din cadrul AJOFM Ialomiţa din Slobozia, sau la Punctele de lucru din Feteşti, Ţăndărei si Urziceni.
Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 30 martie, iar selecţia persoanelor interesate va avea loc în perioada 12-13 aprilie 2018 la Râmnicu Vâlcea.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.