Prima zi de şcoală

6
Festivităţile de deschidere a anul şcolar 2010-2011 s-au rezumat în Ialomiţa la urările de bun venit la şcoală şi succes la învăţătură.
Liceul de Arta l-a avut ca oaspete în prima zi de şcoală pe primarul Gabi Ionascu iar la Colegiul Naţional Mihai Viteazul au fost invitaţi prefectul Mădălin Teculescu şi viceprimarul Valentin Băcanu.
Aici surpriza elevilor a fost să descopere că instituţia are o altă conducere. Noul director interimar, profesorul de informatică Alin Nicolescu, a precizat că perioada tulbure prin care trece învăţământul exclude discursurile ample ale oficialităţilor.
Conform tradiţiei, un boboc din clasa a IX-a şi un elev dintr-a douăsprezecea, le-au vorbit colegilor despre motivaţia de a învăţa. Oana Cătălina ION este în clasa a XII-a şi a explicat audienţei de ce un profesor exigent la clasă este mai valoros decăt unul indulgent.
Conform indicaţiilor ministrului, la Colegiul Naţional Mihai Viteazul s-au făcut astăzi ore până la orele 14.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

6 comentarii

  1. Suntem cu totii de acord ca nea primaru’ mai are nevoie de ceva scoala. Toti politicienii au mare nevoie dar chiar trebuie sa-si arate mutrele la orice manifestare care se lasa cu “baie de multime”?

  2. de ce doar foto de la liceul de Arta ??? Nu-i corect stimata redactie.. mai sunt si alte scoli de traditie in acest oras.. ati fost cumva elevi la aceasta unitate de invatamint ???

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.