Prima zi de scoala

1

Cu sau fără politicieni la deschiderea noului an şcolar, 56 de mii de elevi, şcolari şi preşcolari din Ialomiţa, au început astăzi şcoala şi grădiniţa.

Obişnuitul murmur din curtea şcolii a destins oarecum atmosfera de la CAREU şi i-a încurajat, deopotrivă pe elevi şi profesori, să înceapă încrezători noul an şcolar. Îmbracaţi în costume negre, cu cămăşi albe şi papioane la gât, băieţii clasei a treia A, de la Liceul Pedagogic, au evaluat repede situaţia şi au decis în cor, că e mai distractiv la şcoală.

Începutul de an şcolar a fost marcat la Colegiul Naţional „Mihai Viteazul”, din Slobozia, de prezenţa inspectorului general şcolar. Cuvântul de deschidere i-a aparţinut însă noului director al colegiului, Paul Frâncu. Directorul le-a cerut elevilor şi cadrelor să păstreze şi să contribuie la prestigiul liceului.

O altă instituţie etalon a judeţului este Liceul de Artă, unde la deschiderea noului an şcolar a fost prezent deputatul social democrat, Marian Neacşu, în dublă calitate, de politician şi părinte.

Clementina Tudor

1 comentariu

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.