Primăria Municipiului Slobozia – activități de sezon

0

lkhulguș

Primăria Municipiului Slobozia, prin Direcţia de Administrare a Domeniului Public – Secţia Dezinsecţie, Dezinfecţie, Deratizare, va efectua în data de 30 iunie – 1 iulie 2016, operaţiuni de dezinsecţie, dezinfecţie şi deratizare.
Pentru buna desfăşurare a acţiunilor de dezinsecţie se va interveni pe zone, iar în intervalul menţionat se va acţiona în Parcul Tineretului şi în Parcul Ialomiţa.
Această activitate se va desfăşura de către o formaţie a DADAP – Secţia Dezinsecţie, Dezinfecţie, Deratizare, cuprinzând un număr de 6 muncitori şi un inginer de formaţie.
Programul de lucru pentru aceste operaţiuni este de la ora 22.00 la ora 06.00.
*
Primăria Municipiului Slobozia, prin Direcţia de Administrare a Domeniului Public – Secţia Reparaţii şi Întreţinere Străzi va efectua în data de 01.07.2016 operaţiuni de asfaltare şi întreţinere străzi în următoarele zone:
Pe strada Ialomiţei, bl. 38, cuprins între strada Mihail Sadoveanu şi spate la blocul 29 se va turna asfalt şi în parcarea de la blocul I 10.
În zona ANL – blocurile T3 şi T4 se vor monta pavele şi se vor repara trotuare.
În zona Colibri şi zona Constructorilor se vor monta borduri în spaţiile destinate locurilor de joacă pentru copii.
Pe strada Independenţei se vor chitui rigolele de scurgere a apei.
Lucrările vor fi efectuate cu un număr de 34 de muncitori (conduşi de 3 şefi de formaţie).
*
Primăria Municipiului Slobozia prin Direcţia de Administrare a Domeniului Public – Secţia Spaţii Verzi are ca prioritate asigurarea serviciilor de calitate, care să satisfacă necesităţile estetice şi funcţionale privind spaţiile verzi, salubrizarea, precum şi alte elemente de care depinde mediul urban modern.
În vederea realizării scopului, Direcţia de Administrare a Domeniului Public – Secţia Spaţii verzi va desfăşura în data de 1 iulie 2016, următoarele activităţi principale, pe zone, după cum urmează, cu un număr de 25 de angajaţi:
În Parcul E 14 se vor efectua activităţi de curăţenie – măturat alei, adunat hârtii şi întreţinut toalete ecologice.
În Parcul “Orăşelul Copiilor” se vor efectua activităţi de curăţenie – măturat alei, adunat hârtii şi întreţinut toalete ecologice şi cosit mecanic.
În Parcul Tineretului se vor efectua activităţi de curăţenie – măturat alei, adunat hârtii şi întreţinut toalete ecologice şi cosit mecanic.
În Parcul CFR se vor efectua operaţiuni de curăţenie – măturat alei, adunat hărtii şi tuns gard viu mecanizat.
În Parcul Ambianţa se vor efectua lucrări de curăţenie – măturat alei, adunat hartii şi cosit mecanic.
În Parcul Muzeul Agriculturii se vor mătura aleile şi se vor aduna hărtiile.
În Parcul Ialomiţa se vor efectua activităţi de curăţenie – măturat alei, adunat hârtii şi întreţinut toalete ecologice.
În Parcul de Est se vor efectua activităţi de curăţenie – măturat alei, adunat hârtii şi întreţinut toalete ecologice.
În Parcul Mihai Eminescu se vor mătura aleile şi se vor aduna hârtiile.
De asemenea, pe 1 iulie, se vor efectua lucrări de cosit mecanic, tuns gard viu şi greblat iarba după cosaşi pe strada Vânători, ANL-uri, strada Nisipuri şi strada Independenţei.
În zona MB-uri se vor planta, plivi şi prăşi florile.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.