Primăria Municipiului Slobozia anunță organizarea primei ediții a Zilei Tatălui Slobozean

0

Primăria Municipiului Slobozia anunță organizarea primei ediții a Zilei Tatălui Slobozean! Duminică, 14 mai, tații din oraș primesc provocarea unui concurs de grătare! Pasionații de gătit în aer liber sunt așteptași cu familia și prietenii la Pădurea Peri, de la ora 10, pentru a-și demonstra talentul și priceperea la pregătirea celor mai gustoși mici sau a celei mai rumenite fripturi!
Concurenții trebuie să se prezinte la competiție împreună cu copiii, care îi pot susține în timpul probei de gătit. Materia primă este asigurată de concurent! Juriul va fi format dintr-un maistru bucătar (specialist în gastronomie) și din doamne/domnișoare din presa locală, iar premiile vor fi acordate în funcție de îndemânare concurentului, precum și de calitatea și aspectul produsului finit.
Câștigătorii primesc ca premii grătare, dar și diplome pentru: ”Cel mai dolofan mititel”, “Cea mai savuroasă friptură”, “Cea mai atractivă pulpă de….porc”, “Cea mai tentantă pulpă de….pui”, “Cel mai apetisant piept de….pui”…
Fiecare concurent poate participa în cadrul acestui concurs la una sau mai multe categorii. Înscrierile se fac la biroul de Relații cu Publicul din cadrul Primăriei Slobozia sau la fața locului, în ziua concursului!

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.