Primăria Municipiului Slobozia vă invită la dezbaterea publică a proiectului de buget local 2019

0

Primăria Municipiului Slobozia vă invită la dezbaterea publică a proiectului de buget local pentru anul 2019, ce va avea loc marți, 16 aprilie, ora 17.00, la Casa Municipală de Cultură.
Structura și prioritățile bugetului de venituri și cheltuieli pentru anul 2019, precum și lista de investiții propuse pentru acest an, întocmite în baza solicitărilor venite din partea instituțiilor subordonate, dar și a lucrărilor de investiții aflate în derulare, pot fi consultate pe site-ul instituției, la adresa: http://bit.ly/Buget-Slobozia-2019.
Invităm cetățenii municipiului Slobozia, persoanele fizice și juridice, jurnaliștii, organizațiile societății civile, organizațiile neguvernamentale și reprezentanții instituțiilor publice interesate să își exprime punctul de vedere, observațiile și propunerile cu privire la proiectul de buget supus dezbaterii.
Opiniile și sugestiile dumneavoastră vor fi analizate până la data prezentării spre aprobare a proiectului de buget local pe anul 2019, în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local din 25 aprilie 2019.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.