Primarul Sava din Urziceni – acuzat de agresiune de către oamenii de campanie ai PRM

0

Reprezentanţii PRM au depus o plângere la Poliţie cu privire la faptul că doi oameni din echipa de campanie a partidului au fost agresaţi verbal şi fizic de către primarul Sava în timp ce împărţeau materiale electorale pe una din străzile municipiului. Conform spuselor celor doi, incidentul s-ar fi produs miercuri, 30 mai, în jurul orei 13:30 în zona Colegiului Naţional „Grigore Moisil”.
Florin State povesteşte despre conflictul avut cu primarul de Urziceni şi precizează că edilul şef i-a luat şi materialele de campanie pe care le împărţea: „Am fost în zona Liceului Teoretic să împărţim nişte pliante. Între timp, a venit dl. Sava care ne-a reproşat că am fi vorbit noi de dânsul că este mână în mână cu ţiganii din Bărbuleşti şi că n-a făcut nimic pentru oraşul nostru şi a venit să ne ia la bătaie. Ne-a dat cu sacoşa plină de pliante în cap, ne-a înjurat, ne-a făcut în tot felul. Foarte spurcat a vorbit. L-a făcut pe dl. Răducanu Valentin nesimţit, prostul ăla, împuţitul ăla… în tot felul. Ne-a luat sacoşa, ne-a înjurat şi după aia ne-a dus să ne pună martori cu nişte oameni care erau acolo, pe canapea, că le-am spus noi că umblă cu ţiganii de la Bărbuleşti. Noi am spus că nu e adevărat. Materialele ni le-a luat. Ne-a urmărit şi ne-a zis că dacă ne mai prinde prin oraş, ne rupe picioarele.”
Cel de-al doilea membru al echipei de campanie PRM, Ionel Toma, spune că incidentul s-a petrecut în faţa mai multor martori aflaţi în perimetrul determinat de clădirea liceului teoretic, a spitalului şi blocul A9: „Ne-am întors tot pe acolo şi au început să ne ia oamenii la înjurături, unul m-a tras pe mine de umăr. A văzut toată lumea, că toată lumea era pe balcon, la liceu… ”
Rămâne de văzut în ce mod se va soluţiona plângerea formulată de reprezentanţii PRM. În orice caz, despre apucăturile şi limbajul folosit în public de primarul Sava nu mai e nimic de comentat. Sunt notorii declaraţiile şefului Administraţiei municipale la adresa preşedintelui CJ Ialomiţa, a tuturor prefecţilor care s-au succedat în judeţ în ultimii ani şi faptul că, în toamna anului 2009, l-a ameninţat cu bătaia pe deputatul de Urziceni, Tinel Gheorghe, după ce acesta a criticat modul în care era condus Urziceniul.

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.