Primarul Sloboziei, Alexandru Stoica, a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu executare. Sentința poate fi atacată în 10 zile.

4

alexandru stoica

Primarul municipiului Slobozia a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu executare pentru fals intelectual. Sentinţa,pronunţată miercuri de instanţa locală, poate fi atacată cu recurs în 10 zile. Alexandru Stoica a fost trimis în judecată în vara acestui an alături de secretarul Primăriei, şeful de la urbanism şi arhitectul oraşului pentru că au atestat în fals existenţa tuturor acordurilor şi avizelor necesare emiterii autorizaţiei pentru construirea unei staţii de carburanţi. În acelaşi dosar, Marian George Corneliu a fost condamnat la 2 ani şi 6 luni închisoare pentru fals intelectual, sentinţă transformată în 5 ani de supraveghere la domiciliu. Tot pentru fals intelectual, Costea Agripina Gabriela a primit în primă instanţă o condamnare de un an şi 4 luni, care se va transforma în 4 ani de supraveghere în care orice deplasare şi modificare de domiciliu se vor anunţa la Seviciul de Probaţiune al judeţului Ialomiţa.
Din ecuaţie, prin disjungerea cauzei, a ieşit arhitecta Esterka Aionesei Aurelia Anica. Faptele incriminate de instanţă s-au petrecut în primăvara anului 2013.
Document: Hotarâre 927/2015 16.12.2015

4 comentarii

  1. Deşi Sandu Stoica îmi era destul de apropiat, cel puţin aşa credeam, mi-am dat seama că nu e omul pe care-l credeam, mai ales după nişte minciuni gogonate pe care mi le-a turnat. Cu râsul pe buze, cu atitudinea sa “jovială”, te “făcea”. Sincer îmi pare rău pentru ceea ce i se întâmplă, dar dacă e corupt … aşa-i trebuie.

  2. Tarziu! Orasul a fost distrus. Statuia de la Casa de cultura si extinderea acelei sosele care a distrus zona. Ce sa mai spunem de groapa de la Primarie-Prefectura si de fantanile de la Perlea…

  3. Nuu..e urât ce se întâmplă..pt că parchetul, procurorii greșesc…beneficiarul autorizației nu i implicat penal….nu i la mijloc vreo mită….deci, funcțiionarii de la primărie sunt tâmpiți..și au făcut fals și uz de fals:))….și uite că nici instanța de judecată nu reține vreun prejudiciu pt primărie…:)) O țigănie de dosar..cu proaste ca arhitecta… baza dosarului penal:))

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.