Primarul Stoica la Radio Campus

11

Toată lumea a vorbit ce a vrut – poliția a trimis comunicate, comentatorii au înroșit site-ul, PDL-ul a sărit și el în sus –  e timpul să-l întrebăm și pe primarul Alexandru Stoica ce are de spus. Pentru că, vinovat-nevinovat, imaginea lui a fost tăvălită și se impune a și-o apăra.

Deci, astăzi 15.01.2014 la ora 11:30, primarul Sloboziei va fi în direct la Radio Campus, pe 87,7 FM în zona Slobozia, pe 99 FM în zona Urziceni sau online pe www.radiocampus.ro .

Până atunci, să vedem ce a declarat ieri Mihaelei Cârlan-Dima:

11 comentarii

  1. Mi se pare corect)) L-a tocat presa, l-a asociat cu clanuri, grupuri..de cămătari fioroşi şi nemiloşi….dar marea destructurare de clan de cămătari şantajişti, ce-a adunat peste 70 de poliţişti şi logistică de igpr, digipi…s-a terminat cu un mare FÂS..cinci învinuiţi .şi doi reţinuţi)) O asemenea grupare mafiotă…era de competenţa Diicot….ce căuta parchetul dpl judecătoria Slobozica…e clar,pt mine….pentru necunoscători…e justiţia independentă))Cineva vru să ne facă primarul!!

  2. Chiar sunt curios..dacă-i mai “vorbăreţ” ca Ionaşcu…sper să n-o “ardă” cu doamna Clementina”..să se adreseze cu doamna Tudor!! Io pe omul ăsta..l-am văzut de două ori….o dată pe scenă ..la Ionel Perlea, când cred io că o gâdila în palmă pe Pocora))..şi altă dată când umblau pe străzi, în campanie)) Întrebări nu-i pun…e dificil să dai răspunsuri..cu justiţia independentă, statul de drept…coabitare…sau dacă l-ar vota pe Crin)) Dar ţin la Stoica..că-mi spunea cumătrul despre Sandu…doar de bine..şi io cred în familia mea şi apropiaţii noştri!! Acum..Luluţele şi maimuţele mike…mă pot înjura..duc la tăvăleală)) Mai dau şi io, că-i normal..să ejaculezi democratic))

  3. Nu te-njur,mai Dane,cum sa te-njur?Ca ,iote,din contrele astea mai aflam si noi despre voi,si voi despre noi,si noi despre ei toti,incepem sa avem indoieli cand unii,sau doar unii,vrusei sa zic si altii da-s prea fixati,ca de-ar fi floricele pe campii,numai ne-am juca ,copii.Cat priveste Justy,eu zic ca se screme la varf,in teritoriu mai va pan” va fi domnia legii.Si despre Baselu,numai de bine,nu stiu daca vrea sa ramana in istorie cu ritmul “eficienta justitiei” pe care tot dantuie,dar la Slobozica va cam calcati pe bombeuri cu interlopii si cred ca Justy trebuie sa dea cu barda.
    Da” aseara ce zici?Clasa ,taticu,clasa de traducere si interpretare , apoi,si la Antena 3,profesionisti ,le iese manip…rea brici.Pe Realitatea echilibrat,obiectiv dupa discursul Satanei.

  4. JUSTY E TOTUNA CU INTERLOPII…..LEGATURI GRELE…..NICI O DIFERENTA….CAMATARI GREI IN ORAS CU AVOCATI,PROCURORI SI JUDECATORI SI MAI GREI IN SPATE…STIE TOATA LUMEA CINE SUNT…..DAR UITE CA A CAZUT PE BAIATUL ASTA´´PRALEA´´..INTERLOP PERICULOS…CINE DRACU O MAI FI SI ASTA…..GHINIONUL LUI….CA BAROSANII ISI VAD IN CONTINUARE DE TREABA….DOAR NU S-OR CONDAMNA INTRE EI…

  5. Cu aceste pralea sau viorel a avut un prieten de aface cu el, nu bani cu camata nu chestii de genul, au fost niste probleme aiurea el nu avea nici o vina, nu are rost sa relatez pentru ca nu isi are rostul, o sa va spun in mare! Dupa ce a primit prietenul meu amenintari, prin diferiti prieteni ( pentru ca de el nu stia cum arata ) unuia dintre noi chiar i s-a pus cutitul la gat sa ii spuna cine este acel prieten, s-a dus la politie pentru a depune plangere, a fost a scris, iar dupa 10 min de la terminarea ei, primeste un telefon de la acest Dutu Viorel cu urmatorul msj ” daca nu iti retrageri plangerea voi afla cine este si te tai” de frica bineinteles ca si-a retras plangerea! De aici reiese ca are vreun catel in politie care l-a informat de trspectiva plangere care s-a facut impotriva lui!

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.