Primul post de jandarmi inaugurat în Ialomiţa

1

gyg

Astăzi 24 septembrie a.c., începând cu ora 13.00, va avea loc ceremonia de inaugurare a Postului de Jandarmi Amara. La eveniment participă reprezentanţi ai autorităţilor judeţene şi locale, personalul de conducere al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean şi jandarmii încadraţi în această structură.
Postul de Jandarmi Amara este prima subunitate a Jandarmeriei Ialomiţene destinată executării misiunilor de menţinere a ordinii publice pentru prevenirea şi descoperirea infracţiunilor în staţiuni balneare, în zona de competenţă a Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Ialomiţa.
Jandarmii vor avea competenţe pe linia asigurării ordinii şi liniştii publice, menţinerea ordinii publice independent şi în cooperare cu structurile de poliţie, intervenţia la apelurile cetăţenilor la numărul de telefon 112 şi intervenţia pentru restabilirea ordinii publice în situaţiile când aceasta a fost tulburată.
Începând de astăzi, cea mai nouă structură din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean ,,Nicolae Condeescu” Ialomiţa va deveni operaţională în totalitate, conform statului de organizare.
În cadrul Postului îşi vor desfăşura activitatea şapte jandarmi, care vor fi coordonaţi de un şef de post şi pot fi solicitaţi la numerele de telefon 112 şi 0758 070 569.
Acesta a fost înfiinţat ca urmare a demersurilor iniţiate de comanda Jandarmeriei Ialomiţa, cu sprijinul Primarului oraşului Amara, Consiliului Local Amara şi îşi va desfăşura activitatea într-un spaţiu amenajat şi pus la dispoziţie de Primăria Amara.

1 comentariu

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.