Profesoara Valentina Vişan, propunerea PSD pentru Primăria Dridu

0

DSC04996

PSD Ialomiţa şi-a prezentat vineri seară candidatul pentru primăria comunei Dridu.
Propunerea social democraţilor este doamna Valentina Vişan, profesoară de limba română la şcoala din comunitate şi consilier local.
„Am ales să mă alătur acestei echipe pentru că am libertatea de a-mi face propria listă de consilieri, am garanţia că nu trebuie să fac niciun compromis sau să renunţ la vreun principiu, ceea ce îmi asigură determinarea necesară pentru a intra şi a câştiga această competiţie electorală. În acelaşi timp nu voi priva elevii de lipsa mea de la şcoală pentru că funcţia de primar este compatibilă cu cea de cadru didactic. A sosit momentul ca interesul locuitorilor comunei Dridu să fie pe primul plan.”
La eveniment au fost prezenţi deputatul Mihăiţă Găină, vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Ştefan Muşoiu, primarii din vestul judeţului şi primarul oraşului Amara, precum şi mai mulţi reprezentanţi ai grupului de lucru al PSD Ialomiţa.

Localnicii s-au plâns de lipsa de transparenţă de la primărie şi au cerut să se organizeze mai multe întâlniri cu cetăţenii, în care opiniile lor să fie auzite şi respectate.
„La acest moment, PSD este cel mai performant şi reformat partid din România. Cu sau fără voia noastră s-a întâmplat această primenire, dar rămânem cel mai puternic partid şi vă invit alături de noi pentru ca împreună să avem forţa necesară de a schimba lucrurile în bine” a spus deputatul Mihăiţă Găină.
Pentru încurajarea tinerilor şi dezvoltarea activităţilor legumicole specifice zonei, primarul Victor Moraru a vorbit despre oportunitatea accesării fondurilor europene şi strategia de dezvoltare durabilă, susţinută şi promovată din bugetul propriu al judeţului.
„Ajutaţi-ne să dezvoltăm o activitate cu viermi de mătase. Am înfiinţat aici, cu ajutoare, o livadă de duzi şi vrem să-i învăţăm pe copii să desfăşoare această activitate pentru a câştiga împreună. Avem nevoie de ajutor pentru a distribui producţia şi avem nevoie de sprijinul real al Consiliului Judeţean” a spus Maricica Georgescu, de profesie mediator, în opinia cărei o femeie în administraţie este cu mult mai organizată decât un bărbat.
„ Femeile care s-au implicat în politică au dovedit că sunt mai puternice şi eficiente, dar până acum prea puţine doamne s-au îndurat să-şi rupă din timpul alocat pentru copii şi familie. Acum văd o determinare cu totul aparte la dumneavostră şi simt că la Dridu este susţinută şi va câştiga doamna Valentina Vişan” a răspuns Ştefan Muşoiu.
„Vă rog ca aşa cum mă susţineţi pe mine să votaţi şi echipa mea de consilieri locali, dar şi echipa PSD pentru Consiliul Judeţean, pentru că doar împreună putem avea succesul pe care ni-l dorim în viaţa şi comunitatea noastră”, le-a mai spus Valentina Vişan concetăţenilor prezenţi la evenimentul organizat de PSD Ialomiţa în comuna Dridu.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.