Protest roşu

6

Slobozia, 15 iunie ora 10.

Câteva sute de membri PSD şi simpatizanţi ai social democraţilor au pichetat, timp de o oră, prefectura Ialomiţa şi au cerut demisia Guvernului.

6 comentarii

  1. Dusmanii ialomitenilor sunt psd-istii, faptelor celor al caror presedinte de onoare e iliescu cel scolit de moscova pentru RO, acuza! Dati-le apa de la robinetele slobozenilor, acestor demonstranti!

  2. In ziua cand TREBUIE COMEMORAT EMINESCU as fi curios sa aflu: cati membrii cotizanti avea psd in 2005 si cati are acum? Cele doua cifre reprezinta o adevarata demonstratie de …slabiciune…a rosilor. Ministrul Transporturilor a acuzat PSD şi PNL că au făcut o serie de contracte dubioase pe vremea când erau la putere, în care ar fi fost implicate firme controlate de oamenii de afaceri Dan Voiculescu sau Sorin Ovidiu Vîntu. “Acum 20 de ani pe vremea CPUN am sperat că demagogia va fi mai redusă în Parlament. M-am înşelat. Eu, inginer şi în calitatea mea de inginer, am să vă dau câteva cifre concrete. Am văzut că e preocupare pentru achiziţiile publice. Vă spun mai întâi despre cele care nu au fost publice. Bechtel, Sidex, fregatele engleze. Altele nu sunt nici acum cunoscute. La Băneasa, domnul Voiculescu, are 200.000 de metri pătraţi, închiriere cu un dolar/metru pătrat. Din 2008 mai are cineva un contract acolo pe 25 de ani, pentru terminal de aviaţie, cu 2,4 dolari/metru pătrat. Tot atunci a luat şi Blue Air, cu 1,5- 2,2 dolari/metru pătrat. Metroul pe vremea PSD a dat tot ce se putea obţine ca venituri proprii – Sindomet, ca aceia să le dea cui trebuie. Tot ce înseamnă butic, publicitate, pe 10 ani s-a dat fără licitaţie. Metroul nu ia aproape nimic, nici nu prea ştie ce se întâmplă acolo. A venit PNL, tot prin Sindomet, a dat Zoom tv, toate monitoarele unei firme, Monopoly Media, domnului Vîntu. Întrebaţi-l pe domnul Atanasiu cum a dat Aviaţiei Utilitare vreo opt hectare la Băseasa şi apoi mai vorbim despre cinstea partidului”, a acuzat ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, care l-a acuzat pe fostul ministru Ludovic Orban că a cumpărat un automobil Audi A8 de aproape 200.000 de euro.

  3. Protest rosu? Sa va fie rusine! Ciuperca in primul rand cu primarii rosiii ? Sa le fie pe la bot, nu au iesit in strada pentru popor,au ramas ei fara ciolan, sa mai roada si osul. Au fost toti lingaii lui Iliescu in strada. Liviu Stoichici in prima linie? nu este deacord cu PDL-ul ca nu a mai lasat-o pe masa sa cumuleze pensia cu salariul? Voi stiti ca are aproape 80 ani abia-si taraie basinile si vrea educatoare pana la moarte.Nu a lasat nicio o educatoare debutanta sa se titularizeze ca-i aranja el postul pentru BABA STOICHICI care haraie si scuipa permanent. Sa-i fie RUSINE si lui si bolnavei de masa. Directorul de aici din Grindu nu a vrut sa o primeasca si a intervenit COLONELUL Stoichici ca-i mai trebuiau bani pentru vila. R U S I N E!!!!!!!!!!

  4. DOMNULE colonel Stoichici, nu mai poti sa aranjezi cu armata pentru baietii care nu voiau sa faca armata? Nu mai ai de unde primi porc,miel,curcan, branza, bauturi fine, valuta, etc…..? Nu mai are cine sa-i munceasca mamei tale la Cocora?Asta ai facut cat timp ai fost sef peste Comisariat Slobozia. Iti este greu? Asa ai fost invatat de mic de cand, in calitate de secretar al comunei taticul tau primea cadouri sa vina din pravalie si sa rezolve o proplema a cetateanului altfel era tot timpul la birtul din sat (asta e motivul pentru care a facut ciroza: BAUTURA).Mama ta aducea mancarica de la gura copiiilor de gradinita…… Si uite asa invatat cu adunatul nu ai avut ce aduna la PDL? Ai intins-o la PSD, poate te pune la strans gunoaiele din partid,tot vrei sa strangi. Ai treaba multa…….. Succes!!!!!!

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.