Proteste Slobozia, ziua 7

8

foto: Florin Floreanu

Fără prea multe comentarii, după o noapte albă din pricina atacurilor asupra site-ului.  M-am săturat şi de idioţii care se cred deţinătorii adevărului suprem – de exemplu nenea revoluţionarul care aseară a sărit la gâtul jandarmilor, de abia l-a potolit dl. Ciriblan (pâna nu şi-o lua), după care bombănea nu ştiu ce că l-am pozat. Sincer, cred că din momentul ăsta în piaţă vor rămâne doar talibanii.

Distribuiți
Articolul precedentWe’re back!
Articolul următor

8 comentarii

  1. Datorita mitingurilor si presiunilor opozitiei si mass-mediei care manipuleaza multimea, guvernul va pica. Interimatul va fi asigurat de Blaga pana se va creea alt guvern. In acest timp vor fi tradari de ambele parti. Multi din opozitie nu vor fi de acord sa-si piarda locurile caldute si influenta din parlament. In tot acest rastimp cursul euro o va lua razna. Va trece de pragul de 5 ron. Combustibilii vor trece de 7 ron. In martie va fi scazut ratingul tarii. FMI-ul va reactiona in consecinta. Romania va fi in prag de faliment, alaturi de Grecia. Vor fi alegeri iar USL-ul il va propune pe Crin. Deja incep certurile in cadrulul fostei opozitii, binenteles pentru ciolanul care este ros si lins destul incat s-a lustruit de tot si nu mai are nici o valoare nutritiva. Cursul o va lua din nou razna. BNR-ul nu mai are nici o putere. Euro va ajunge trece de 6 ron. Combustibilii vor trece lejer de 7 ron. Preturile o vor lua razna. Multe firme vor fi in faliment. Somajul atinge cote alarmante. Populatia, destul de indatorata, nu va mai achita nici un credit. Bancile reactioneaza negativ iar pe fondul dezechilibrului vor creste dobanzile. Tara va fi in haos. Primii care vor iesi in strada si vor cere sa pice guvernul, noul guvern si incapabilul presedinte, cine credeti ca vor fi. Tot cei care sunt in strada si acum(mai putin activistii usl). Masa manipulabila. In toata aceasta perioada apa din Slobozia va fi tot menajera. Iar cei care o beau si acum o vor bea si in continuare si il vor pupa in cur la fel de intens pe dl Ionascu. Va rog sa ma contraziceti…

  2. S-a bagat si puta de dan diaconescu in seama ca a scapat el de taxa auto. o sa furea si asta cat poate.intrebatii pe cei cu partidul poporului din localitati cati banii aduc de acasa,iar ala(dd) zice ca plateste el.

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.