PSD a dăruit mărţişoare doamnelor şi domnişoarelor

1

Organizaţia PSD Slobozia şi organizaţia de tineret de la nivel judeţean au ieşit pe stradă pentru a dărui doamnelor şi domnişoarelor câte un marţişor. Lideri de seamă ai partidului, dar şi tinerii de bază ai organizaţiei au descins în centrul municipiului pentru a ura doamnelor cu prilejul zilei de 1 martie o primăvară frumoasă şi un an plin de realizări.

Cei doi viceprimari ai municipiului, totodată şi şefi la organizaţia municipală de tineret şi de seniori, Valentin Băcanu şi Alexandru Stoica, au ţinut să precizeze că mărţişoarele au fost confecţionate manual de membrii partidului. Această actiune nu a fost singulară, ci a fost una de amploare, desfăşurată la nivelul întregului judeţ, a precizat vicepreşedintele Consiliului Judeţean şi Preşedinte peste tineretul social-democrat, Ştefan Muşoiu. PSD-iştii le-au promis slobozencelor că se vor întâlni şi de 8 martie, când în loc de mărţişoare vor darui flori.

Alex Boştină

1 comentariu

  1. Ce frumos zambeau ei, manca-i-ar ciuma rosie de frumosi si penali ce sunt. Bucurie mare a mai fost pe mine cand am aflat ca si Fana Musoiu a fost luat la puricat de DNA cu firmele lui fantoma prin care a stors sute de mii de euro din banii nostri de si-a tras el ultimul scuipat de Mercedes. Sper sa i se pastreze si lu un loc langa moldoveanul cu mustata. Va vine randul la toti hotii. Hai pe ei Teculescule !

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.