PSD fură

12

Stați așa, nu izbucniți în râs!  Știu ca am comis un pleonasm, dar nu la ce vă gândiți voi mă refer. Nu despre fonduri europene este vorba, nici despre vreo japcă pe spinarea statului (să fiu bine ințeles, la furăciunile astea se pricep toate partidele!).

Pesedeul pe care-l înjur eu acilea m-a furat pe mine și nici nu vrea să dea înapoi! Mă rog de o săptămână de o doamnă să șteargă de pe site-ul organizatiei 28 Slobozia niște mizerii făcute cu 2 poze furate de pe guraialomitei.com, și stimabila, JURISTĂ de meserie, nu vrea. Și nici nu pricepe (absolventă de Gheorghe Cristea) de ce mă agit atât. Poate îi explică cineva, eu sunt sătul de juriști care nu au auzit de legea 8/1996.

Hai, ca am făcut-o vedetă destul…

LATER EDIT:  sunt uluit de obrazul gros al acestor indivizi !!!  Demascați fiind, tot ei sunt cu gura mare!  Da’  mare rău!!!

Aloooooooooo, dom’ pesedeu’,  “alături de ăștia veți schimba România”?   În ce ???

12 comentarii

  1. Pe 25 octombrie la ora 16 va avea loc o noua sedinta a Consiliului local.Desi am solicitat ca aceasta sa aiba loc intr-o sala unde pot participa si cetatenii orasului in numar cat mai mare,aceasta va avea loc tot la Primarie.Se vor prezenta si probe de apa pentru festival!

  2. Fratilor ati incarcat site-ul de scripturi de abia daca se mai incarca si no-script sare in sus ca aveti xss pe prima pagina . Pierdeti pozitie in google , scoateti balariile astea ca se navigheaza foarte greu .

  3. Om bun,te razboiesti cu psd, partidul cea dat tarii un premier plagiator, cum o sa respecte mincinosii astia Legea Drepturilor de Autor? Ha,ha,ha! ,,danut”,ce impaciuitor este…sa le plateasca el,poate i se mai iarta din prostiile debitate in sprijinul usl-asilor hoti si mincinosi!

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.