PSD Ialomiţa a lansat sâmbătă, 19 martie, candidatul la Primăria Borduşani

0

DSC03604

Reprezentantul social democraţilor este Gheorghe Vrânceanu, un tânăr localnic care de 7 ani este şeful unei staţii PECO de pe Autostrada Soarelui, iar anul trecut a fost ales cel mai bun manager din 2015. El a fost prezentat de Biroul Permanent Judeţean şi este susţinut fără rezerve de organizaţiile locală şi judeţeană. „Schimbul de generaţii funcţionează foarte bine la PSD. Sperăm că vom avea şi o predare de ştafetă pentru că Gigi Vrânceanu este un tânăr care promite prin expertiza sa. Comuna Borduşani este o localitate mare şi importantă din punct de vedere economic şi electoral, iar candidatul nostru se ridică la înălţimea standardelor dumneavoastră. Avem aici primarul care se retrage şi primarul care vine, o completare a experienţei cu tinereţea, ceea ce reprezintă o formulă de succes”, a declarat deputatul Marian Neacşu, preşedintele PSD Ialomiţa.
Primarul în funcţie, Constantin Nica, a prezentat obiectivele realizate în mandatele sale, dintre care şcolile şi cabinetele medicale sunt mândria comunităţii. „Am pietruit 27 de km de străzi şi uliţe, am asfaltat drumul comunal de 7 km, am reabilitat toate cele 5 corpuri de şcoală, am construit o Scoală nouă de Arte şi Meserii, am reabilitat grădiniţa, biblioteca, sala de şedinţe şi de căsătorii, am renovat dispensarul unde funcţionează 3 cabinete medicale, am înfiinţat o farmacie, avem centrale pe combustibil solid pentru încălzirea centralizată a tuturor clădirilor publice, am ajutat la repararea Bisericilor din Cegani şi Borduşani şi la construirea Bisericii lipoveneşti de rit vechi. Când am venit eu primar iluminatul public nu exista. Doar 7 becuri funcţionau, iar la Primărie nu aveau curent din cauza datoriilor. Acum avem apă curentă, cu staţie la standarde europene şi trei puţuri noi forate. Nu mai vorbesc de consolidarea malului stâng al Braţului Borcea. Pe toate le-am făcut prin programe locale şi naţionale, în colaborare cu autorităţile judeţene şi guvernamentale”.
Candidatul PSD, Gheorghe Vrânceanu, propune un program cu 10 obiective: „În urma consultărilor cu cetăţenii, ne propunem să realizăm un sistem de canalizare şi o staţie de epurare în Borduşani şi Cegani. Este important să contorizăm apa consumată prin instalarea de apometre cu un suport de 30% din bugetul local, pentru că este păcat de investiţia făcută de domnul primar în conducta nouă de apă, de 27 de km. Nu avem pierderi şi trebuie să folosim apa curentă. De asemenea, vom extinde şi moderniza iluminatul public stradal, ne-am propus să construim o grădiniţă nouă, cu două clase, la Cegani, să înfiinţăm un parc pentru tineri şi copii, pentru că cel de la grădiniţa din Borduşani nu poate fi folosit în weekend, asfaltarea tuturor străzilor şi construirea unor alei pietonale, încurajarea investiţiilor prin parteneriate public-private şi dezvoltarea unor ateliere meşteşugăreşti de răchitărie, tâmplărie şi reparaţii frigidere, înfiinţarea unei platforme ecologice şi construirea unei săli de sport”. Pentru trei dintre obiectivele propuse există deja proiecte, iar pentru înfiinţarea unor terenuri de sport acoperite, unde elevii să desfăşoare orele de educaţie fizică şi alte activităţi sportive, deputatul Marian Neacşu a promis un sprijin direct.
În cadrul lansării, candidatul PSD la Primăria Borduşani, Gheorghe Vrânceanu, şi-a prezentat echipa de consilieri locali şi a preluat câteva dintre doleanţele participanţilor. La evenimentul politic au mai participat senatorul Marian Pavel, deputatul Mihăiţă Găină, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Ştefan Muşoiu, preşedintele şi vicepreşedintele TSD Ialomiţa, Ştefan Ţintă şi Andrei Pop, primarii din zonă, dar şi candidaţii PSD Sorin Gafiţoi pentru Feteşti şi Liviu Cazan pentru Urziceni.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.