PSD Ialomiţa a rămas fără candidat la Ţăndărei

2

DSC04277

Cristian Roman a anunţat pe pagina de facebook că se retrage din cursa electorală şi le mulţumeşte tuturor celor care i-au fost alături. Decizia survine hotărârii instanţei de judecată care l-a condamnat la 4 ani şi 6 luni închisoare pentru abuz în serviciu şi deturnare de fonduri.
În acelaşi dosar, Florea Eugenia a fost găsită vinovată de complicitate la abuz în serviciu şi va fi 5 ani sub supraveghere judiciară, cu interdicţia de a lua legătura cu Cristi Roman, Costică Ionescu şi Petru Berbec, iar contractul de lucrări încheiat cu S.C Oyl Holding AG SRL a fost anulat. Decizia instanţei poate fi atacată în 10 zile şi nu anulează în primă instanţă posibilitatea de a candida, însă Cristian Roman a decis să se retragă. „Nu voi comenta decizia instanței, dar spun că este profund nedreaptă. Acesta este statul de drept, s-a dorit să nu candideze Roman si nu va candida, chiar dacă legal, în acest moment nu exista nici un impediment. Sunt multe de spus despre politica din Ţăndărei şi cine o face în acest moment, dar voi răspunde fiecăruia în parte. Poate nu este diplomatică această modalitate de comunicare, dar asta este ce cred personal acum.Vorbesc în nume personal şi sunt deciziile şi părerile mele strict personale”.

2 comentarii

  1. Penali se gasesc mulți in PSD să candideze. Cine este curat in PSD primește un picior de la un scaun să încerce să stea pe el fără să îi intre in fundulețul roșu. Suntem înconjurați de oamenii PSD-ului în administrația județului: directori generali, directori adjuncți, șefi servicii, secretari, cu salarii de nici nu viseaza cei din privat la ele. Normal ca PSD are bani sa împânzească orașul cu cât mai mari și cât mai multe afișe electorale. Nu mai vorbesc de furăciunile de la marile investiții ale orașului Slobozia: cele 7 semne de intrare in localitate (au fost făcute de vreo 2 ori) – pariez ca un semn din acela costa peste 10.000 lei, ceasul muzical din Parcul Ialomița, multele statuete ale arhitectei șefe condamnate, marea sală de evenimente a Consiliului Județean – 9 milioane lei, cei 17,5 milioane lei investiți in câțiva metri de asfalt, un gard, si niște stălpi de iluminat din parcul IMM, etc.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.