PSD Ialomița: Marian Pavel – candidat la președinția Consiliului Județean, Laurențiu Șonchereche – candidat la primăria municipiului Fetești și Elena Buculescu la cea a municipiului Urziceni

0

Partidul Social Democrat Ialomița a susținut astăzi o conferință de presă în care a prezentat candidații la primăria celor două municipii de la extremitățile județului, Fetești și Urziceni.
Aceștia sunt actualul viceprimar al Feteștiului, Laurențiu Șonchereche, iar la Urziceni, consilierul local Elena Buculescu.
Laurențiu Șonchereche are 39 de ani, este profesor de istorie, fiind timp de cinci ani director și director adjunct al școlii gimnaziale Mihai Viteazul din Fetești, iar din 2017 viceprimar al municipiului.


Elena Buculescu este președintele Organizației Municipale a PSD Urziceni, consilier local și este de profesie economist.


Deasemenea, președintele PSD Ialomița, Marian Pavel, a reconfirmat faptul că va urma exemplul multor șefi județeni din țară și va candida personal la întâia demnitate a județului.
Marian Pavel spune că decizia aparține Comitetului Executiv care a fost aproape în unanimitate de acord ca el să fie candidatul la cea mai importantă funcție publică desemnată prin vot la nivel județean: „Este o decizie a CEx-ului… Am consultat 99% din membrii Comitetului Executiv, iar 98% au fost de acord cu candidatura mea la Consiliul Județean. Nu este o situație specială în condițiile în care opt dintre președinții de organizații județene din țară candidează pentru această funcție!”

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.