PSD se delimiteaza “categoric” de proiectul lui Ciuhodaru privind pedepsirea cu inchisoarea a actiunilor ce impiedica exercitarea puterii de stat

0

PSD “se delimiteaza categoric de initiativa personala a deputatului Tudor Ciuhodaru” care a depus un proiect legislativ ce prevede pedeapsa cu inchisoarea pentru actiuni cu “scopul schimbarii ordinii constitutionale ori a ingreunarii sau impiedicarii exercitarii puterii de stat”, potrivit unui comunicat de presa al partidului.
“Partidul Social Democrat considera ca forma actuala a Codului Penal are prevederi clare si suficiente in legatura cu astfel de fapte si nu necesita completari sau modificari”, noteaza sursa citata.
“Mai mult decat atat, abordarea deputatului Tudor Ciuhodaru in aceasta materie este vaga, iar din acest motiv prezinta mai multe vicii de constitutionalitate in ceea ce priveste respectarea unor drepturi si libertati fundamentale precum libertatea intrunirilor sau dreptul de asociere. Ca atare PSD se va opune acestui demers si va vota impotriva propunerii legislative a deputatului Tudor Ciuhodaru”, mai transmite biroul de presa al PSD.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.