PSD va avea candidaţi în 4 colegii din Ialomiţa, iar PNL în două

6

USL Ialomiţa are ca obiectiv pentru alegerile parlamentare câştigarea tuturor celor 6 mandate de deputaţi şi senatori de la nivelul judeţului.
Preşedintele social democraţilor ialomiţeni, Silvian Ciupercă, a declarat pentru Radio CAMPUS că la atribuirea candidaturilor s-a ţinut cont de mandatele existente, din care PSD deţine 3:
audio Silvian Ciuperca
Până la acest moment sunt certe candidaturile actualilor deputaţi ai USL, Cristina Pocora şi Marian Neacşu, care vor merge în colegiile pe care le-au câştigat în urmă cu 4 ani, la Feteşti şi Slobozia.
PSD Ialomiţa va stabili candidaţii pentru Senat din Ialomiţa, dar şi pentru colegiul 3 Amara-Căzăneşti, deţinut în prezent de Dan Mircea Popescu. Liberalilor le revine în plus faţă de 2008 candidatura la Camera Deputaţilor în colegiul 4 Urziceni, câştigat în urmă cu 4 ani de PDL, prin Tinel Gheorghe.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

6 comentarii

  1. Daca acest judet scapa de Tinel, dam bairam prelungit! Asta si Cazacu au nenorocit ialomitenii si si-au batut joc de institutii . S-au purtat ca pe propria lor mosie. Sunt niste hoti. Jos cu ei!

  2. Iar soldoveanca de Pocora?Suntem imbecili daca o trimitem iar pe asta in Parlament.De ce nu candideaza la ma-sa la Galati?Ce a facut asta, in afara de a posta poze cu copilul si barbatul pe bloguri si facebook?

  3. Sub obladuirea psd si direct a Otiliei Dumitru, cativa profesori au luat spaga la examenul de bacalaureat! Despre incompatibilii psd cercetati de ANI ati auzit?.. Stefan Musoiu, Emil Constantinescu, primarul de la Balaciu, s.a.m.d. Astia nenorocesc ialomitenii si isi bat joc de institutii! Se poarta ca pe propria lor mosie! JOS CU EI, jos cu USL!

  4. In nici un caz nu poate raspunde la intrebare ,,manea”, a ramas setat pe lozinci vechi de peste un an, care ,,tineau” pentru naivi! Acu’, cine nu remarca nerusinarea (minciuna+hotie) usl-asilor, inclusiv ialomiteni?

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.