Raşi, tunşi, frezaţi

1

Zece persoane, implicate în conflictul de ieri din cartierul Bora, au fost reţinute de poliţişti.

În baza probatoriului administrat, faţă de zece persoane implicate în altercaţia produsă ieri, în Cartierul Bora al municipiului Slobozia s-a dispus începerea urmăririi penale, fiind luată şi măsura reţinerii pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Inspectoratului. Învinuiţii sunt toţi bărbaţi, cu vârste cuprinse între 21 şi 51 de ani, domiciliaţi în municipiul Slobozia şi sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, precum şi violare de domiciliu, în cinci dintre cazuri.

Reamintim că  în după-amiaza zilei de ieri, în jurul orei 17.00, în urma unei sesizări prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, efective ale Poliţiei Municipiului Slobozia, în colaborare cu luptători ai Serviciului Intervenţie Rapidă din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ialomiţa şi lucrători ai Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Ialomiţa, sub directa coordonare a şefului Poliţiei Municipiului Slobozia, au intervenit pentru aplanarea unui conflict iscat în Cartierul Bora.

Echipele mixte de intervenţie poliţişti – jandarmi au ajuns la faţa locului înainte ca altercaţia să degenereze în acte de violenţă stradală.  În urma incidentului, patru bărbaţi ce au suferit vătămări corporale au fost transportaţi la Spitalul de Urgenţă Slobozia, fără ca leziunile suferite să impună internarea.

În ceea ce priveşte pagubele produse, s-a constatat că a fost distrus parbrizul unui autoturism, precum şi mai multe geamuri de la ferestrele a opt locuinţe, şapte aparţinând membrilor uneia dintre familii, iar cea de-a opta familiei adverse.

Până  în acest moment al anchetei, cu privire la incident au fost audiate douăzeci şi cinci de persoane, participanţi sau martori, poliţiştii stabilind că în altercaţie au fost implicaţi direct treisprezece bărbaţi, majoritatea cunoscuţi cu antecedente penale.

În cursul zilei de astăzi, cei zece învinuiţi urmează să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia cu propunere de arestare preventivă. Cercetările continuă.

comunicat IPJ

1 comentariu

  1. Si ce-au facut autoritatile ca sa previna un astfel de eveniment, social, de s-a ajuns la asa ceva, cum de e posibil sa se asiste pur si simplu, sa se audieze un n nr de persoane si sa nu se faca nimic.Va mai fi un scandal si iar vor audia 100 de persoane politistii si iar nu se va intimpla nimic,tiganii se vor bate in continuare si nu-i va deranja nimeni, decat cu o prezenta de imagine, multi mascati, jandarmi si politiste care vor dormi si transpira prin masini de nspe mii de euro. De ce draqu nu se umbla la lege d-le sau sa se aduca politisti mai buni ca astia de i avem zici ca sunt cfr-istii

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.