Rata incidenței cumulative a cazurilor COVID-19 la 1000 de locuitori în județul Ialomița, la data de 20.01.2021, pentru perioada 06.01.2021-19.01.2021

0

Pe parcursul zilei de ieri, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița au acționat pentru verificarea modului în care se respectă măsurile impuse în contextul pandemiei de COVID-19.
La data de 19 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița au desfășurat noi acțiuni pentru siguranța și liniștea comunității, pentru a preveni producerea unor evenimente negative și pentru a sancționa faptele antisociale.
La nivelul județului, au fost constituite patrule mixte, cu sprijinul jandarmilor ialomițeni și al polițiștilor locali.
Pe parcursul zilei trecute, s-a intervenit la 47 de solicitări, 41 dintre acestea fiind sesizate prin numărul unic pentru apeluri de urgență 112.
Au fost constatate 5 infracțiuni, 2 dintre acestea fiind contra patrimoniului, 2 contra persoanei și 1 la regimul rutier.
Totodată, polițiștii ialomițeni au continuat acțiunile în sistem integrat, sub autoritatea Instituției Prefectului, pentru prevenirea infectării cu virusul Sars-CoV-2.
Au fost efectuate verificări cu privire la respectarea măsurilor impuse la 25 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și în 25 mijloace de transport persoane.
De asemenea, pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, polițiștii au aplicat 46 de sancțiuni contravenționale, în cuantum de 7.000 de lei.
Polițiștii rutieri au acționat pe principalele artere în vederea prevenirii producerii accidentelor de circulație, context în care au fost reținute 7 permise de conducere și retrase 2 certificate de înmatriculare.
Atragem atenția cetățenilor cu privire la faptul că, în contextul epidemiologic actual, este necesar să manifeste un comportament responsabil, să poarte masca de protecție și să păstreze o distanță de siguranță față de cei din jur, pentru siguranța tuturor persoanelor.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.