Reduceri masive la Atelierele UNIKA

0

Cel mai mare producător de agende din piele naturală și ecologică din România a redus prețurile considerabil în luna noiembrie. Produse de mică marochinărie, agende, notesuri, stilouri sau pixuri, toate pot fi găsite la un preț avantajos, atât pe site-ul de shopping online al celor de la Atelierele UNIKA, cât și pe cel mai mare marketplace din țară. Care sunt avantajele acestui producător? Produsele sunt realizate din materiale de calitate, cu mare atenție și în detaliu, într-o gamă variată de modele și culori. Dacă doriți să oferiți un cadou ingenios sau de ce nu să cumpărați chiar pentru voi, acum este ocazia perfectă.
Iată câteva produse!
Etui pix
Este știut că pixurile sunt obiecte mici, foarte des folosite și aproape mai mereu împrumutate. Pentru că sunt mici, oamenii le poartă în diferite genți, iar atunci când au nevoie de ele, căutarea devine dificilă. Pentru a depăși această problemă des întâlnită, producătorii din atelierele UNIKA realizează etuiuri pentru pix. Un exemplu este cel Black Saffiano, din piele naturală neagră la exterior și roșie la interior, iar închiderea se face cu fermoar metalic nichelat polișat manual. În interior are un spațiu generos pentru orice tip de instrument de scris. Deoarece perioada darurilor se aproprie, acest etui poate fi o idee bună, mai ales dacă sunteți în căutare de cadouri corporate. Apropo, îl găsiți acum cu o reducere de 33% pe magazinul online al producătorului.
Suport documente
Cunoașteți pe cineva care are prea multe documente și nu mai știe cum să le transporte ca să nu le piardă sau vă regăsiți chiar voi în această scurtă descriere? Exact pentru asta sunt produsele suporturile de documente. La Atelierele UNIKA, prețurile au intrat la apă, iar suportul pentru documente Felt costă acum doar 29 de lei, fiind aplicată o reducere de 44%. Suportul pentru documente este confecționat din lână reciclată în combinație cu piele naturală vopsită vegetal. În interior are un spațiu generos cu buzunare din piele pentru documente și două compartimente pentru carduri, iar închiderea se realizează cu clapă și capsă metalică.
Mapă documente
Când vine vorba de documente mult mai mari, iar nevoia de spațiu crește direct proporțional cu acestea, trebuie să vă gândiți la achiziționarea unei mape de documente. Și la astfel de produse, Atelierele UNIKA au micșorat prețurile pentru accesibilitate. De pildă, o mapă pentru documente, de damă, este redusă cu 30% față de prețul normal. Pentru o femeie de afaceri, această mapă reprezintă un accesoriu elegant pentru întregirea unei ținute impecabile, deoarece este realizată din piele naturală și este neagră, culoare ce denotă eleganță de cele mai multe ori. Mai mult decât atât, negru se poate asorta la orice. Mapa este realizată din piele naturală neagră la exterior și piele roșie la interior, ușoară, multifuncțională și foarte rezistentă. Închiderea se face cu fermoar metalic nichelat polișat manual. În interior are un spațiu generos pentru file A4 și dosare, ba chiar și un notebook, un buzunar cu fermoar și un buzunar pentru cărți de vizită.

Așadar, dacă doriți să faceți o achiziție isteață, de lungă durată și folositoare puteți alege unul dintre produsele aflate acum la reducere, marca Atelierele UNIKA. Acestea sunt doar câteva oferte, magazinul online conține mult mai multe. Pentru a le descoperi, faceți o vizită pe site-ul lor sau pe cel mai mare marketplace din țară.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.