Reținut pentru proxenetism

0
BEP/PATRICK GHERDOUSSI/LA PROVENCE Illustration sur la prostitution

Poliţiştii de investigaţii criminale au reţinut ieri, 21 iunie a.c., un bărbat bănuit de comiterea infracţiunii de proxenetism.
La data de 21 iunie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița au efectuat două percheziţii domiciliare pe raza municipiului Slobozia.
În urma perchezițiilor efectuate, de la locuinţa unui bărbat de 29 de ani, din localitate, bănuit de comiterea infracţiunii de proxenetism, au fost ridicate mai multe înscriuri, totodată, un autoturism fiind indisponibilizat.
Bărbatul de a fost reţinut pe bază de ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, urmând ca astăzi, 22 iunie a.c., să fie prezentate parchetului cu propunere de arestare preventivă.
Cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a celui în cauză.

UPDATE:

Procurorii din cadrul Parchetului de pe 1ângă Judecătoria Slobozia au dispus la data de 21.06.2017 punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul STANCIU NICUŞOR pentru săvârşirea infracţiunii de proxenetism, constând în aceea că în perioada februarie — iunie 2017 a determinat şi înlesnit practicarea prostituţiei de către o persoană pe raza municipiului Slobozia, obţinând foloase patrimoniale în urma acestei activităţi. Faţă de inculpatul Stanciu Nicuşor s-a dispus măsura preventivă a reţinerii pe o durată de 24 de ore, începând cu data de 21.06.2017. La data de 22.06.2017 Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Slobozia a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia şi a dispus arestarea preventivă a inculpatului Stanciu Nicuşor pe o perioadă de 30 de zile. Cercetările continuă pentru lămurirea cauzei sub toate aspectele. Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal, reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrate a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie. 

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.