”Ridică-te și umblă!”

0

asociatia-ridica-te

Asociația ”Ridică-te și umblă” a programat pentru duminică, 29 noiembrie, o întâlnire între persoanele cu dizabilităţi locomotorii şi dificultăţi de vedere.
Demersul urmăreşte ca prin întâlniri lunare, oameni cu un anumit handicap fizic să formeze o familie prin relații de prietenie, povestiri de viață şi exprimări artistice, care să le menţină speranța, credința și dragostea.
Organizatorul evenimentului, Marin Medeleanu, are încredere că prin abilitățile sufletești împărtășite se vor dezvolta capacitățile mersului spre un ideal înalt, al văzului prin deschiderea minții și al auzului și al vorbirii prin exprimările afective generoase, atât între membrii filialei, cât și între voluntari și persoane cu dizabilități.
La nivel naţional, asociația ”Ridică-te și umblă” are peste 2500 de beneficiari și peste 800 de voluntari. Special pentru ei, la Sinaia a fost achiziţionată o vilă unde persoanele cu dizabilități vor merge în tabere de creație, recuperare și recreere.
De asemenea, filiala Slobozia şi-a propus să organizeze excursii, tabere, activităţi de integrare în muncă, seminarii de formare, ateliere ocupaționale, concerte și acțiuni sociale făcute chiar de persoanele cu dizabilități.
Întălnirea de duminică va avea loc în holul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Ialomița, din strada Dobrogeanu Gherea nr. 1, cu începere de la ora 11.
Clementina Tudor

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.