Români pentru România: spectacol folk la Amara, susţinut de Partidul Social Democrat

0

Sâmbătă debutează la Amara un turneu de muzică folk susţinut de Partidul Social Democrat în toate judeţele ţării. Proiectul se suprapune timp de două săptămâni cu perioada campaniei electorale pentru alegerile locale parţiale din ţară. Preşedintele Consiliului Judeţean Ialomiţa, Victor Moraru, precizează că mai importante decât alegerile actuale sunt cultivarea tradiţiilor naţionale: „S-a dorit ca primul eveniment al acestui festival să se desfăşoare în Ialomiţa, la Amara. Personal sunt onorat că se va deschide în judeţul nostru, important este de a transmite românilor că avem tradiţii, trebuie să respectăm valorile şi, de ce nu, să continuăm ceea ce a început cenaclul Flacăra.”

Gala folk „Români pentru România” a fost gândită anul trecut pentru marcarea a 100 de ani de la Marea Unire de la 1 Decembrie, precizează Ghiţă Danciu din Baia Mare, care apreciază susţinerea pe care proiectul a primit-o din partea Partidului Social Democrat: „Este un cântec: să fim oameni pentru oameni, mai curaţi, mai calzi, mai buni, şi să fim mereu aproape ca români pentru români! Cred că nu este importantă latura politică pentru conceptul unui concert naţional. Avem susţinerea Partidului Social Democrat şi mă bucur.”

Primul spectacol din ţară al Galei folk „Români pentru România” susţinut de PSD va avea loc sâmbătă, 3 mai, în Grădina de vară de la Amara începând cu ora 19.   

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.