S-a aprobat realizarea studiului de fezabilitate pentru construirea pasajului de la Drajna. Nu vă bucurați, încă!

0

Realizarea studiului de fezabilitate pentru pasajul de la Drajna, investiţie care va rezolva problema haosului rutier din zona, a fost aprobată.
Proiectul a fost elaborat în urmă cu un an şi jumătate cu redactarea Studiului de Prefezabilitate care a fost finalizat la mijlocul anului trecut. Recent s-a aflat spre aprobarea la Ministerul Finanţelor Publice. S-a aflat şi în atenţiei Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Constanţa care l-a trimis la CNAIR pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate. Se estimeaza că acesta va fi gata în 5-6 luni. După finalizarea SF-ului, proiectul va fi analizat de Consiliul Tehnico-Economic de la Ministerul Transporturilor, respectiv Ministerului Dezvoltării şi în cele din urmă de Consiliul Interministerial.
“Cel mai devreme în anul 2020 vor începe lucrările la pasajul de la Drajna”, anunţa în primăvara anului trecut Marian Ichim, directorul secţiei de Drumuri Naţionale(SDN). “Lucrările, se estimează, vor fi gata în 2 ani. Anul trecut a fost finanţat studiul de prefezabilitate, iar în acest an urmează să înceapă studiul de fezabilitate şi sperăm ca în aproximativ 2 ani să scoatem lucrarea la licitaţie”.
Construirea unui pasaj la trecerea de cale ferată Bucureşti-Constanţa, din zona Drajna este asteptata de ani de zile si este promisa din 4 in 4 ani in toate campaniile electorale din ultimii 10 ani.

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.