S-a înfiinţat Partidul Ialomiţenilor

9

x

Noua formaţiune politică a fost înfiinţată de o mână de oameni, printre care fostul consilier judeţean Nicolae Sitaru şi primarul comunei Bucu, Ion Drăguşin, doi dintre cei nemulţumiţi de impunerea de la centru a deputatului Tinel Gheorghe la conducerea marelui PNL.
Partidul Ialomiţenilor este condus de Constantin Vlăsceanu, un ialomiţean din Făcăeni care locuieşte în Slobozia: „Suntem un partid de centru dreapta, un proiect politic de completare a sistemului, nu anti persoană. Noi suntem foştii PDL-işti care nu am mai vrut să ni se impună lucruri de la centru. Alegerile de acum vor fi pentru noi un barometru şi ne vom da seama dacă ceea ce ne propunem noi are ecou în rândurile electoratului.”
În Partidul Ialomiţenilor s-au mai înscris primăriţa comunei Perieţi, Elena Cristea, şi foarte multe persoane din Urziceni, după cum apreciază Costel Dumitrache: „50% din Organizaţia PDL Urziceni vine cu noi şi vorbim de circa 700 de persoane.”
Prima propunere pentru Consiliul Judeţean, din partea Partidului Ialomiţenilor, este Nicolae Sitaru, preşedintele Asociaţiei Producătorilor de Cereale şi Plante Tehnice Ialomiţa:
„Noi am pornit la un drum şi am rămas împreună. Sperăm să începem să creştem şi ne dorim să reuşim. E complicat, chiar dacă buna noastră credinţă şi faptul că suntem nişte oameni cunoscuţi în judeţul Ialomiţa, care în urma noastră am lăsat ceva, poate să fie o garanţie. Rămâne de văzut. Noi mizăm pe simpatia ialomiţenilor şi vrem să lucrăm pentru ei fără să ne mai dea cineva indicaţii de la centru. E un început şi comunitatea va decide.”
Partidul Ialomiţenilor este o formaţiune politică de centru-dreapta şi îşi propune să obţină în jur de 5 procente la alegerile locale. Similar, în ţară, s-au mai format partide la nivelul judeţelor, cum ar fi Partidul pentru Iaşi.

9 comentarii

 1. Imi place ce aud un partid al IALOMITENILOR si daca este implicat agricultorul dl Sitaru si si Dragusin , lucrurile sunt serioase. Felicitari ! Un vot deja il aveti!

 2. Deşi PDL n-a făcut niciodată parte din preferinţele mele, ba dimpotrivă, salut sincer înfiinţarea acestui partid. Şi, cum se spune, mai bine mai târziu decât niciodată, e bine că aceşti oameni şi-au dat seama cu ce nemernici au de-a face, în frunte cu Tinel-Agamiţă. Tare m-aş bucura ca la acest partid să adere imediat primari precum Nicu Began-Reviga şi alţii ca el, iniţial nemulţumiţi de impunerea lui Tinel-Agamiţă de buldogul băsist. Dacă dl. Sitaru va candida la preşedinţia Consiliului Judeţean, nu cred să aibă vreo problemă cu maimuţoiul Tinel-Agamiţă-tv., acesta fiind un neicanimeni în comparaţie cu valorosul inginer agronom. Speranţa de 5% e mult prea pesimistă. Cu o campanie electorală bine făcută, cu inteligenţă, cu alegerea atentă a candidaţilor, Partidul Ialomiţenilor poate obţine peste 10%, sunt sigur de asta. Acest partid trebuie să-şi nominalizeze urgent candidatul la Primăria Slobozia şi, sigur va câştiga, slobozenii fiind sătui de tot felul de “socialişti”, “liberali” sau alte ciori vopsite. Marea atenţie trebuie îndreptată spre oportunişti, spre fripturişti, care nu vor prididi să aducă laude şi felicitări noii formaţiuni politice. Atenţie mare la traseiştii pe care dl. Sitaru îi cunoaşte. Nu e cazul să dau eu exemple de pesedişti (pedeserişti) care au devenit peste noapte mari pedişti, apoi pedelişti, iar mai nou, “liberali”. Din cauza unor asemenea otrepe judeţul nostru a ajuns de râsul ţării. Le urez succes din toată inima!!!

 3. Macar acesti oameni au dat dovada de verticalitate si nu au tradat ca politrucul Tinel Gheorghe care fuge cu chilotii in vine unde e ciolanul, facilitatile, privilegiile! Respect domnilor!

 4. Ce gluma proasta. Alta nu denumire nu au gasit? Idiotii astia nu fac decat sa legitimeze starea de anormalitate politica produsa de existenta UDMR si a altor formatiuni politice pe criterii etnice, si acum regionale. Cat mai avem pana la partide create pe baze de profesie, relgie, sex, culoarea pielii, parului sau pe orientarea sexuala? Partidele sunt infintate pe BAZE DOCTRINARE, si sunt accesibile tuturor celor care adera la doctrina respectiva, si care prin adeziune, se supun statutului de partid.

  Tinel e evident o frauda de om, insa nici adunatura asta nu e mai frecventabila. Oamenii nu sunt decat niste basisti vopsiti, care nici macar in PMP nu au avut loc. ALDE e singura grupare politica liberala. PNL? PNL e doar o strutocamila nehotarata, care nu stie ce vrea. Alinuta, impusa de Klaussy in ultinul moment, in defavoarea eternului loser, Ludovic Orban, ea vrea si la putere si, in opozitie. Alinuta nu se poate desprinde de umbra celui care a propulsat-o din neant, in fruntea PNL, iar Blaga, e o sluga perfecta. Astfel, prin dependenta celor doi copresedinti de presedintele Iohannis, PNL e la putere.
  Acelasi PNL aplauda ca o armata de foci la vederea unui peste fluturat prin fata lor, incompetenta si gafele guvernului tehnocrat, care culmea, are lagaturi stranse cu deja faimosul PPE, acelasi grup politic european, din care face parte si PNL-ul. Astfel, si prin acest fapt, PNL e la putere.
  O da bine in preajma alegerilor sa te dai din opozitie, insa adevarul e ca PNL nu e in opozitie. PNL a murit. Cine l-a omorat? Crin Antonescu si Klaus Iohannis. Alinuta si Bulldogu’ nu sunt decat Dr. Victor Frankenstein si Igor, iar PNL nu mai e decat o monstrozitate in care se baga curent in prostie, in speranta ca va mai putea fi readus la viata.

  • Desigur, ALDE este un partid liberal, dar nu prin structura sa teritorială, ci strict prin alura lui Călin Popescu Tăriceanu. Că alde ar fi un partid doctrinar, n-avem de unde şti; şi nimeni şi nimic nu-ţi dau dreptul, musiu @Brătianuj, să jigneşti pe unii care s-au constituit într-un partid regional, aşa cum susţii. Dacă veţi continua cu astfel de “campanii”, Partidul Ialomiţenilor vă va bate de nu vă veţi vedea pe toţi infatuaţii ăştia de doi lei. Vezi că monstrozitatea e, de fapt o MONSTRUOZITATE, analfabetule!

 5. Da de oameni dinacestia avem nevoie daca sa bagat domnul dragusin cu siguranta o sa mearga tdeaba bine succes va urez iar din partea mea doua voturi

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.