S-a semnat contractul de achiziție publică „Certificarea performanței energetice și auditul energetic al clădirilor” în cadrul proiectului: „Modernizarea și dotarea incintei clădirii Spitalului Județean de Urgență Slobozia”

0

Consiliul Județean Ialomița a organizat, în data de 17 septembrie 2020,  conferința de presă având ca temă semnarea contractului de achiziție publică „Certificarea performanței energetice și auditul energetic al clădirilor; Documentațiile tehnice necesare în vederea obținerii avizelor/ acordurilor/autorizațiilor; Proiect tehnic și detalii de execuție), asistență tehnică din partea proiectantului și execuția lucrărilor  în cadrul proiectului: „Modernizarea și dotarea incintei clădirii Spitalului Județean de Urgență Slobozia” – CORPURI DE CLADIRE C, D, E, județ Ialomita“ .

La conferință au participat: domnul Emil Cătălin Grigore – președintele Consiliului Județean Ialomița, domnii Ionel Gae și Ciprian Rădulescu – vicepreședinți, secretarul general al județului Ialomița, domnul Adrian Ionescu, domnul Mircea Teodorian Toader – director S.C. CONSTUCȚII IERBAȘU S.A, doamna Mariana Iancu – Manager Spitalul Județean de Urgență Ialomița, reprezentanți ai mass –media locală și angajați ai instituției implicați în proiect.

Proiectul, finanțat din Programul Național de Dezvoltare Locală și bugetul județului Ialomița, are ca obiectiv acordarea de servicii medicale, la standarde europene, într-o clădire modernizată conform actualelor norme de siguranță în exploatare și care va permite respectarea principalelor reguli de igienă și confort specifice actului medical.

Valoarea proiectului, conform documentelor premergătoare realizării investiției, este de:

➡️ 76.619.295,72 lei (inclusiv TVA)

      din care:

➡️ 59.146.169,52 lei (inclusiv TVA) (finanțare PNDL)

➡️ 17.473.126,20 lei (inclusiv TVA) (finanțare din bugetul județului

Firma desemnată câștigătoare a procedurii de achiziție publică este S.C. CONSTRUCȚII ERBAȘU S.A., iar valoarea contractului este de 66.998.749,94 lei (inclusiv TVA)

Contractul se va derula pe o perioadă de 42 de luni din care 3 luni sunt alocate elaborării Proiectului tehnic, iar pe parcursul a 39 de luni se vor realiza lucrările propriu-zise și montarea utilajelor, echipamentelor – medicale și nemedicale.

Prin modernizarea și dotarea incintei clădirii Spitalului Județean de Urgență Slobozia se vor realiza lucrări la:

➡️ Corpurile de clădire C,D,E, corpuri prevăzute cu 11 Secții medicale și 17 Compartimente medicale cu un total de 510 paturi;

➡️ Zona Blocului de Nașteri;

➡️ Secția ATI;

➡️ Sterilizare;

➡️ Laboratorul de analize amplasat între etajele 2 și 8;

➡️ Etaj 1 în totalitate cu spații administrative;

➡️ Parter dedicat zonei de urgențe medicale și cabinetelor de consultație;

➡️ Subsol tehnic.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.