S-a semnat contractul de execuție a lucrărilor de modernizare a DJ 203F, Grivița – Smirna – Iazu

0

Luni, 3 februarie, a avut loc semnarea contractului de execuție a lucrărilor pentru lotul 1 al DJ 203F – DN2C (GRIVIȚA) – SMIRNA – IAZU (DN21), KM 0+000- KM 11+200, urmând ca modernizarea să demareze în scurt timp, după emiterea ordinului de începere și a predării aplasamentului către Antreprenor.
Lungimea tronsonului de drum care va fi modernizat este de 11,200 m, iar valoarea contractului de execuție este de 19.687.306,62 lei cu TVA.
Odată cu modernizarea acestui drum, va crește gradul de siguranță privind transportul rutier, atât în localități, cât și în afara acestora, timpul de parcurgere va scădea, volumul de praf din aer va scădea, poluarea fonică se va reduce de asemenea, toate acestea contribuind considerabil la îmbunătățirea calității mediului înconjurător.
Lucrările prevăzute au ca scop compensarea totală a uzurii fizice și morale și ridicarea caracteristicilor tehnice ale drumului și părților anexe (scurgerea apelor, circulația pietonală, siguranța circulației) la nivelul impus de categoria de drum din care face parte, ținând cont atât de condițiile prezente cât și de cele de perspectivă.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.